2777
2789

خدایا سه سالشه .امروز آزمایش خون گرفتند و بستریش کردند

از سرماخوردگی شروع شد به موقع بهش هم رسیدم دکتر بردم داروها به موقع  و سر ثانیه دادم اصلا نمی دونم این چه بلایی بود سرم اومد 😭 سطح crp خونش خیلی خیلی بالا هست یعنی عفونت یا التهاب . نگرانشم  . خواهش می کنم براش دعا کنید 

هر کی دعا کرد لایک کنه برای حاجتش صلوات بفرستم  

.امروز خدای مهربان در انتظار من است تا حرکتی کنم و برکتی بی نهایت مرا دهد پس قدم برمی دارم به سوی خوشبختی حرکت از من، برکت از او 🙏🌹🌹 اکنون آبان۱۴۰۱وزن۸۰کیلو‌.به امید ۷۰ کیلو شدن. من از ۹۵ کیلو به ۸۰ رسیدم خدایا شکرت .به امید ۷۰ کیلو شدن

نگران نباش خدا حواسش هس مطمین باش خوب میشع

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون دوستان 

دارم اشک می ریزم 

ببخشید نمی تونم یکی یکی ریپلای تشکر کنم 

.امروز خدای مهربان در انتظار من است تا حرکتی کنم و برکتی بی نهایت مرا دهد پس قدم برمی دارم به سوی خوشبختی حرکت از من، برکت از او 🙏🌹🌹 اکنون آبان۱۴۰۱وزن۸۰کیلو‌.به امید ۷۰ کیلو شدن. من از ۹۵ کیلو به ۸۰ رسیدم خدایا شکرت .به امید ۷۰ کیلو شدن
خوب کردی بستریش کردی.ببین دوسه روز بیمارستانه و با دارو خوب میشه.سخته ولی تحمل کن.انشالله زودتر خوب ...

یعنی خوب میشه ؟ 😭 

سطح عفونت خونش خیلی شدیده .دارم از نگرانی اشک سوزان می ریزم  

یعنی خوب میشه ؟ 😭 سطح عفونت خونش خیلی شدیده .دارم از نگرانی اشک سوزان می ریزم

بله عزیزم حتما خوب میشه آنتی بیوتیک قوی میزنن براش.دیدم که میگم.توکل به خدا کن.انشالله که زود خوب میشه

یه روز خوب میاد