2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه زندگیم ۳ ساله مثثل ... شده حسرت زندگی قبلانم

میفهمم

ایشالا یا سختیا زودتر تموم بشه

یا خدا در برابرشون بهمون صبر بده

یا بریم اون دنیا پیش خودش تموم شه

اگه اینو میخونی میشه لطفا برای آرامش دلم یه صلوات بفرستی بیشترش به خودت برگرده 
منم الان فقط دلم گریه میخواد وقتی شب میشه غم دنیا میریزه رو سرم

امیدوارم خدا یه جوری واست جبران کنه که از ته دل بخندی

" تو الان تو گذشته ی آیندتی پس جایی واسه پشیمونی نزار "

خیلی حرف دارم باهاش

میگم که تو مگه رفیقم نیسی مگه رفیق ت روزای سخت کناررفیقش نیس 

چرا کمکم نمیکنی

چرا مگه اینا دست تو نیس

تو این چن سال ک بندت بودم اصلا دیدی خوشالیمو؟اصلا دیدی که چی میخوام اصلا میبینی حالمو

خودش بهتر از همه وضع منو میدونه نمدونم چرا کمک نمیکنه هر روزم منتظرشم خودش دستمو بگیرع انقدا حرف دارم باهاش😞

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐

میگم کمی بغلم کن تنها امیدم تویی  بخاطرت همه چیو تحمل میکنم پای عهدی که بستم هستم

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است
هزار بار میخاستم برم پیشش نکردمدلم نمیخاست حسرت شه برام یسری چیزا

نکن

میدونم دو راهیه سختیه ولی اون راه درستی نیست

اگه اینو میخونی میشه لطفا برای آرامش دلم یه صلوات بفرستی بیشترش به خودت برگرده 

اگه بخوام همه مشکلاتم و بدبختیام رو بگم 

خدا پشیمون میشه از اینکه یه بار بهم گفته چته.

شاید واقعا همچین اتفاقی افتاده خدا دیگه به حرف ومشکل وناراحتی کسی نمیگه چته وگوش نمیکنه 

یکی مثل من کلا زخم بود ومشکل .تا چند روز وچند ساعت حرف زده .خدا دیگه.....