2777
2789
عنوان

جلسه اول خواستگاری کیا باید برن

322 بازدید | 10 پست

دوستان برادرم چند ماهیه با یه دختر خانم آشنا شده ومیخوام بریم خواستگاری ما ۴ تا بچه ایم و برادرم آخریه اونا دو تا بچه دختره اولیه پدر مادرم خیلی حرف بزن و... نیستن که جلسهاول تنها برن به نظرتون کیا باید برن من میگم همه بریم بدون همسرامون داداشم میگه فقط من که تنها دخترم جلسه اول بریم با داماد و پدر و مادرم  نظرتون چیه؟

پسرو و مادرو پدرت فقط برن 

متعهد💍🤍 ومن‌اینجاهستم به‌صورت‌ناشناس‌حرفاتوبزن 🤍                                                                                   https://abzarek.ir/service-p/msg/2001216                                           

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگر که فقط برای اشناییه خب فقط برادرت و پدر و مادرت و اگر هم که اوت دوست داره شما هم باشین

ول اگه نه مطمئنین جواب دختر خاتم مثبته و از قبل آشنا بودن و میخواین یه سره کنین قضیه رو بهتره عمو یا عمه بزرگ تر و یا خاله و دایی بزرگ تر هم باشن

ماهی او  :) ...   دلتنگ او ...   

ما روز اول پسر و مادرش میرن

جلسه دوم پسر و مادر و خواهر برادر و در مورد مهریه و چیزایی ک قراره خرید بشه حرف میزنن

جلسه بعدی بزرگترا رو میارن و بله برون و مهریه و اینا رو یادداشت میکنن

اَعطیتُکَ ما تُریدُ.. بهتر از اونی که میخوای ، بهت میدم🤲🏻❤🎈🎁