2777
2789
عنوان

شیدینگ لب کردم

620 بازدید | 27 پست

کیا شیدینگ لب انجام دادن؟راضی بودین؟

اون قسمت از زندگیم که یه بدشانسی بزرگ آوردم ،خیلی درد داشت ،خدایا به یه قسمت دیگه از زندگیم یه خوش شانسی بزرگ بده،که خیلی ذوق داشته باشه.
اوهوم.خیلی خوبههه

درد داشت،سه ساعت طول کشید

اون قسمت از زندگیم که یه بدشانسی بزرگ آوردم ،خیلی درد داشت ،خدایا به یه قسمت دیگه از زندگیم یه خوش شانسی بزرگ بده،که خیلی ذوق داشته باشه.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بین شیدینگ و فیلر مردد هستم بالاخره کدوم

فیلر چطوریه؟شیدینگ فکر کنم ارزشش رو نداره واقعا،چون بعد چند روز رنگش خیلی طبیعی میشه،و دیگه حالت رژ و پرنگ نیست،یه صورتیه طبیعی

میشه عکسشو بذاری

لبام باد کرده،عین شتر،خوب نیست

اخه میخوام بدونم شیدینگ دقیقا چطو میشه تو پیجا که کلی ادیت میکنن میزارن واقعی نیست

آره، اونا ادیت هست،الان که حالت یه رنگ رژ ملایم هست،بدون اون براقی که تو پیج ها هست،ولی این رنگ هم ماندگار نیست،و حالت خیلی طبیعی پیدا میکنه،کلا برای لبای خیلی سیاه یا خیلی سفید خوبه،من لبم خودش صورتی هست،مجانی زدم و گرنه نمیرفتم

میشه بگی شیدینگ لب با رژلب چه فرقی داره

لبای بچه ها رو دیدی ،چقدر صورتی و مرتبه،اونطوری میشه،لب های بزرگ ها ،معمولا یا رو به سیاهی میره،یا خیلی سفید هست ،یه صورتی طبیعی میشه

فیلر چطوریه؟شیدینگ فکر کنم ارزشش رو نداره واقعا،چون بعد چند روز رنگش خیلی طبیعی میشه،و دیگه حالت رژ ...

منظورم همون ژل لب بود 

نمیدونم ژل بزنم یا شیدینگ 

ژل هم موقته و باید تمدید بشه 

🥰                 

هزینش چقد بود؟

من مژه کارم،لاین تتو برام شید زد ،در عوضش من براش مژه بزارم،ولی یه پیچ رو دیدم که کارش خوب بود ۸۵۰ میگرفت

منظورم همون ژل لب بود نمیدونم ژل بزنم یا شیدینگ ژل هم موقته و باید تمدید بشه

شیدینگ سه سال ماندگاری داره،ولی خیلی طبیعی هست،ژل رو نشنیدم