2777
2789

من با کوچک‌ترین ناراحتی تپش قلب درد دست گردن پمپاژ خون بالا می‌دونم در سن بالا فشار خون 

باردار نیستم تیکر ان شاالله خونه خریدنم هست و ان شالله باردار بشم به دعای شما نی نی سایتی ها خیلی اعتقاد دارم دعا کنید تا خرداد هر دوش برام تیک بخوره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله چن وقته بیشتر شده پیگیر نبودم و رعایت نکردم اذیتم خیلی

منم خفیف ولی نمیدونم چرا علائم داره حتی یک سال بعد رفتم دکتر گفت کمتر شده ولی به قول تو علائم میاد گاهی

منم خفیف ولی نمیدونم چرا علائم داره حتی یک سال بعد رفتم دکتر گفت کمتر شده ولی به قول تو علائم میاد گ ...

انشالله بهتر شی گلم

آره دیگه علائمه همش هست

کم و زیاد میشه فقط 

باید استرسم کنترل کنی 

صبح میشه این شب :)

میگم‌ چیکار کنیم منم خفیفه ولی این علائم ک شماها میگید میاد سراغم رو مخه

من سالی یه بار میرم چکاپ 

دکتر به من گفتن نباید چیزای سنگین بردارم،ناراحت نشم،استرس نداشته باشم، زیاد کار نکنم

منم اگه اینارو رعایت نکنم این علائم ها میاد سراغم

پیاده روی فکر کنم خوب باشه معمولا انجام میدم

آره ولی آروم 

دکترم بم گفت خوراکیای شور بیشتر بخورم چون فشارم پایین بود و پرانول میخوردم خیلی اذیت بودم

دکتر گفت شوری بخور چون با پرانول کمتر اذیت میشی وقتی فشارت اوکی باشه 

صبح میشه این شب :)