2777
2789
عنوان

موسیقی یا یوسی مس میشه بیاین لطفا

57 بازدید | 8 پست

من دخترمو کلاس شنا گذاشتم دو ترم رفت مربیش گفت خیلی استعداد داره و این حرفا ولی مدرسه ها شروع شد دیگه نذاشتم بره...الان داره کلاس زبان میره و یوسی مس....

الان درگیر اینم که وقتی که دارم برای یوسی مس میزارم حس میکنم بی فایدس....بزارمش یه کلاس موسیقی هنر یاد بگیره بهتره...خیلی ذهنم درگیره....

اینم بگم تو هر کلاسی گذاشتم معلمش گفته استعداد داره...

به نظرتون چیکار کنم....

یوسی مس ۳سال ونیم باید وقت بزاره براش😕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین من خودم عاشق موسیقی ام...ولی میگم یوسی مس بره ریاضیش خوب بشه...به خدا نمیدونم چیکار کنم

یوسی مس ریاضی رو خوب نمیکنه

محاسبات رو سریع میکنه که واقعا اهمیتی نداره تو ریاضی

موسیقی بهتره

‌•●{~~}●•  من‌ 

موسیقی 

بزار ی کلاس تفریحی بره نصف روز تو مدرسه س چن ساعت هم کلاس زبان و ریاضی خسته میشه

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)                              

یوسی مس ریاضی رو خوب نمیکنهمحاسبات رو سریع میکنه که واقعا اهمیتی نداره تو ریاضیموسیقی بهتره

خودمم به این معتقد بودم که چی مثلا بخواد جمع و تفریق و اینا رو سریع انجام بده...ولی وقتی رفتم اونجا انقدر مادرا از اینکه درس بچه هاشون خوب شده تعریف کردن که وسوسه شدم...

اما الان که روزی یه ساعت تمرین میکنه و واقعا هم خوب تمرین میکنه...میگم چرا موسیقی نزارمش که یه ساعت رو اونو تمرین کنه و حداقل یه هنر یاد بگیره...

وای همتون میگید موسیقی...چه اشتباهی کردم یو سی مس نوشتم😔به نظر شما هم اینکه یه هنر یاد بگیره خیلی ب ...

رفیق من یوسی مس رفته

تنها فرق منُ اون اینه ک من ماشین حساب میزارم تو جا مدادیم:/

بله خیلی بهتره

ENTJ         OFF