2777
2789
عنوان

این چ سمی هس آوردم تو زندگیم

167 بازدید | 15 پست

از 99 با هم در ارتباطیم

هم دوره دانشگاهم بود

ب قصد ازدواج اومد جلو

از اول حس خوبی نداشتم، اما هیکل و تیپ و موقعیتش خوب بود

گفتم بذا ببینم شاید شخصیتش خوب بود

خوب نبود و من احمق وابسته شدم

این وسط ی سال جدا شدیم، اما من هر ثانیه چکش می‌کرد، پروفایل، تایم آنلاینی.... 

باز اول امسال برگشت ک میخام جبران کنم و خونمو گرفتم و میام جلو

اما اخلاقش صفر

ن توجهی میبینم

ن محبتی

میگه سنم بالا تره

از روز اول دانشگا دوست داشتم و دارم

اما رفتاراش جالب نیس

پیام میدم شین نمیزنه، آنلاینه میگه اینستا میچرخم

عصر چت میکردیم، ی چیزی گفتم بخاطر تو باشه دلت نشکنه

گف بخاطر دل من نمیخاد

گفتم پس بخاطر چی بخاد

😒اینو فرستاد

گفتم ناراحت شدی

سین زد چیزی نگف

دوساعت آنلاین بودم منتظر بودم 

گفتم مشکل چیه؟ 

سین نزد

دوباره پیام دادم با شمام 

دوباره😒فرستاد

گفتم نمیخای حرفی بزنی

سین نزد

20 دقیقه بعد گفتم اوکی

همون لحظه سین زد و هیچی دیگه نگف

حاااااالم داره بهم میخوره ازین رابطه، اما چهار روز بگذره خبری ازش نشه مث سگ دل تنگش میشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیزی که در کنار بقیه معیار ها مهمه اخلاقه فقط به خاطر موقعیتش باهاش ازدواج نکن اخلاق هم مهم

آروم باش🌸فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

ببخشید ولی خیلی احمقی ک هنوز با این انگل موندی چیه بابا عتیقه رو بنداز دور باهاش پیر میشی ها

ﺑﻪ ﺧﺮﻩ ﻣﯿﮕﻦ ﺍﺯ ۱ ﺗﺎ ۹ ﺑﺸﻤﺎﺭ ﻣﯿﮕﻪ : ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ﺑﻪ ﺳﻼﻣﺘﯽ ﺍﻭﻧﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﻣﯿﺸﻤﺮﺩﻥ😐👍 ﻣﻨﻢ ﻗﺮﺑﺎﻧﻲ ﺷﺪﻡ میفهمی ؟؟؟ قربانی 🙈😂️ 

ببخشید ولی خیلی احمقی ک هنوز با این انگل موندی چیه بابا عتیقه رو بنداز دور باهاش پیر میشی ها

پیر شدم

دل احمقم حالیش نمیشه

با اینکه هیچی اخلاق نداره نمیدونم دلتنگ چیش میشم

چیزی که در کنار بقیه معیار ها مهمه اخلاقه فقط به خاطر موقعیتش باهاش ازدواج نکن اخلاق هم مهم

اخلاق برام مهمترین چیز بود

اما وابسته شدم و کور شدم

اصلا تو رابطه باهاش حال دلم خوب نیس

نمیدونم چرا موندم

پیر شدمدل احمقم حالیش نمیشهبا اینکه هیچی اخلاق نداره نمیدونم دلتنگ چیش میشم

احساسی تصمیم نگیر یه بار برا همیشه فراموشش کن هروقت خواست نزدیک بشه ب هیچ وجه قبول نکن بخدا باهاش آینده ای نداری کسی ک همه چی داره ولی اخلاق نداره ب درد هیچی نمیخوره فقط باعث میشه کنارش برات ن اعصابی بمونه ن روح سالم 

ﺑﻪ ﺧﺮﻩ ﻣﯿﮕﻦ ﺍﺯ ۱ ﺗﺎ ۹ ﺑﺸﻤﺎﺭ ﻣﯿﮕﻪ : ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ﺑﻪ ﺳﻼﻣﺘﯽ ﺍﻭﻧﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﻣﯿﺸﻤﺮﺩﻥ😐👍 ﻣﻨﻢ ﻗﺮﺑﺎﻧﻲ ﺷﺪﻡ میفهمی ؟؟؟ قربانی 🙈😂️ 

اخلاق برام مهمترین چیز بوداما وابسته شدم و کور شدماصلا تو رابطه باهاش حال دلم خوب نیسنمیدونم چرا مون ...

وابستگی بد چیزیه حتما با مشاور صحبت کن دهکده هم خوبه

آروم باش🌸فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

شده یسال درد بکش گریه کن حال بد داشته باش ولی تحمل کن این جداییو بعد ازدواج جدایی سخت تر میشه

چن روز قبل خاستم جدا بشم

ب حدی حالم بد شد تا شب نتونستم هیچی بخورم

درد نبودشو ی بار کشیدم

دوباره طاقتشو ندارم

نمیدونم حکمت خدا چیه ک همش میارتش تو زندگیم

جز عذاب هیچی برام نداره