2777
2789
عنوان

فردا جهاز برون خواهر شوهرم

202 بازدید | 12 پست

من طبقه بالای مادر شوهرم همه کاراشون پنهونی انجام دادن 

فردا قرار جهاز ببرن ما رو دعوت نکردن منم تک عروسم

واقعا با خودشون چ فکری کردن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توام خودتو بزن به اون راه که اصلن خبر نداری 

یوقت گله نکنی بعد میکنن خیلی مهمن😂

کسایی که با درس خوندن به جای خوبی رسیدن میگن کنکور مهمه کسایی که با درس خوندن به جایی نرسیدن میگن کنکور مهم نیست و اتلاف عمر و وقته اونایی که با هنر به جای رسیدن میگن خیلی خوشحالن که مسیر قلبشون رو رفتن اونایی که هیچوقت بهش نرسیدن میگن تو هنر پول نیست کسی که رابطه موفقی داره میگه همراه داشتن خوبه اونی که حس خوبی رو از رابطه نگرفته میگه رابطه خوب نیست . هر کسی نسبت به تجربیات و فکر خودش در هر حیطه ای نظر میده پس واضحه که باید هر کسی نسخه زندگیشو خودش بپیچه :) 

نه بابا اهمیتی نداره این مسائل خودتو درگیرش نکن عوضش اینطوری تو هم میتونی به راحتی زندگیتو سکرت نگه داری

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰

شت

ی بار دقیقا توی عقد دختر عموم این اتفاق افتاد

ب ما نگفتن 

خونمون کنار همه مام نرفتیم وسط عقد اومدن دنبالمون ک چرا نیومدین مام گفتیم چون دعوت نکردین اونم گفتن وای ما و شما نداره شمارو ک نباید دعوت کنیم شما و ما ی خانواده ایم مام نرفتیم

مرا دردیست اندر دلکه گر گویم زبان سوزدو گر پنهان کنم؛ترسم که مغز و استخوان سوزد