2777
2789
عنوان

شما بودین ناراحت نمیشدین آیا

149 بازدید | 18 پست

تولد داشتیم،خواهرم کیک رو تقسیم کرد،برا همه یه تیکه بزرگ گذاشت،اونوقت برا من انگار چاقو کیکو تمیز کرده بود تو بشقابم،بعدم گفت بیا😐به نفر بعد از منم یه کیک بزرگ و تمیز داد،در حالی که هم کیک خیلی اضافه اومده بود.. کیک رو خودش خریده بود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ناراحت شدم برای من نیاوردین

منظور شما رو متوجه نشدم

ولی وقتی این کارو کرد بهم خندیدن

بعدم بهم گفتن بازم بخور😐

کسی که کنارم بود گفت میخوایی از کیک من بخوری؟

خب آدم خجالت میکشه

خواهرته غریبه که نیست اگه دلت کیک بیشتر میخواد بگو برات بذاره

خب تو جمع زشته،بعدم جوریه که اگه میگفتم میخوام یه موقع میگفت برا شوهرم گذاشتم ضایعم میکرد

شاید چون با شما رودرواسی نداره کم تر گذاشته که به بقیه بیشتر برسه. به هر حال ادم باید با خواهرش راحت ...

برا همه گذاشته بود به غیر از من یه نفر دیگه مونده بود بعدم ۴ تا تیکه دیگه اضافه اومد😐خب بهش چی میگفتم وقتی اینجوری رفتار میکنه

اگه شعور داشت همون اول اینجوری نمیزاشت که بهم بخندن،چی بهش میگفتم آخه

چقدر با خواهرت اوکیی؟ 

عاشق زندگی و یادگیری ام، هر روز به دنبال رشد و بهتر شدن، ساده و صمیمی اما پر از انرژی و امید برای ساختن فردایی روشن 

منظور شما رو متوجه نشدمولی وقتی این کارو کرد بهم خندیدنبعدم بهم گفتن بازم بخور😐کسی که کنارم بود گفت ...

خیلی کارش زشت بوده 

واقعا

دعا کنید بختم نیک باشه یه شوهر سالم و خوب بکنم ممنونم محتاج دعا