من شوهرم ۳ سال پیش که کرونا گرفت بعدش کل موهاش ریخت پایین شروع کرد این آمپول رو زدن ۶ هفته میزد یه ماه استراحت دوباره شروع میکرد ۳ _۴ دوره زد ولی کل موهاش برگشت
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بله دوره کاملش ۶ هفته هست بعدش یک ماه استراحت و دوباره تکرار کنید واقعا تاثیرش رو میبینید بله همسر ...
درسته مچکرم.هفته ای یه دونه بیوتین بزنم یکی بپانتین؟
واسه من دکتر مثلا میگفت امروز یکی بیوتین بزن بعد ۵ روز بعدش بپانتین بعد ۵ روز بعدش بیوتین و به همین صورت تا ۶ تا آمپول بیوتین و بپانتین کلا تموم شه.ایرانیشو بخرم؟
درسته مچکرم.هفته ای یه دونه بیوتین بزنم یکی بپانتین؟واسه من دکتر مثلا میگفت امروز یکی بیوتین بزن بعد ...
شوهر من که همزمان دوتاش رو میزد. یادمه ایرانیش رو میزد .اونجوری که سخت میشه.روزهاش رو آدم قاطی میکنه.من روزهای جمعه که خونه بود براش میزدم.اینجوری یادمون بود که همیشه جمعه ها آمپول داره