2777
2789
عنوان

کمربند پلاتینر کسی استفاده کرده

651 بازدید | 6 پست

دیسک کمر دارم کسی کمربند پلاتینر داشته؟ چجوریه؟

دکترم گفت نخر گفت فقط درد تسکین بده و اسیب دیسک بیشتر میشه چون دردشو حس نمیکنی 

لطف حق با تو مداراهاکند     چون که از حد بگذرد رسوا کند

یه ورزشهایی هست با کش انجام میشه واسه درد سیاتیک و کمر میتونی انجام بدی؟ من مادرم انجام میده میگه بهتر شدم

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

من مادربزرگم استفاده میکنه چون شرایط جراحی رو نداره همین که دردش کم بشه کافیه البته یه سری ورزش ها هستن مثل حرکت گربه و گاو که خب اونا هم درد رو کمتر میکنن هم میتونه جلدی اسیب بیشتر رو بگیره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه ورزشهایی هست با کش انجام میشه واسه درد سیاتیک و کمر میتونی انجام بدی؟ من مادرم انجام میده میگه به ...

انجام میدم حرکات اصلاحی ولی خب چون استراحتم خیلی کمه خیلی درد دارم نگرانم

پلاتینر ادعا داره در شش ماه درمان کامل میکنه ولی دکترم میگه نه 

از طرفی شرکت زنگ میزنه میگه ضمانت میدم و دکترت چون میخواد جراحی کنه میگه نه

گیج شدم 

پولم به درک نکنه استفاده کنم بدتر بشم🥲

من مادربزرگم استفاده میکنه چون شرایط جراحی رو نداره همین که دردش کم بشه کافیه البته یه سری ورزش ها ه ...

درسته

ولی من دنبال درمانم

من مادربزرگم استفاده میکنه چون شرایط جراحی رو نداره همین که دردش کم بشه کافیه البته یه سری ورزش ها ه ...

سلام شما از کمر بند پلاتینر راضی هستین من مادرم کمرش ترک برداشته سنش بالاس نمیتونه عمل بکنه به نظر شما تاثیر داره سفارش بدم