2821
2789
عنوان

دوستان من ساده م عذاب وجدان دارم

102 بازدید | 5 پست

سلام بچه ها

شاید خنده تون بگیره بابت دغدغه م😂

من مامانم حساسه مدیونم کرده سوار ماشین پسری چیزی نشم

حالا من خواستم با یه پسره آشنا شم جلو دانشگاه سوار ماشین شدم

حالا مدیون مامانم شدم نه؟ گناه بزرگیه؟

مسخره نکنیددددددد😂

در مرحله اول مادرتون گناه کرده که شما رو مدیون خودش کرده، مگه شما دل نداری؟!

فدای سرت .

حق طبیعی و انسانیت هست که با جنس مخالفت آشنا بشی ، عشق بورزی و ارتباط داشته باشی و ازدواج کنی.

قرار نیست مدام به خاطر مادر خودت رو سرکوب کنی 

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

در مرحله اول مادرتون گناه کرده که شما رو مدیون خودش کرده، مگه شما دل نداری؟!فدای سرت .حق طبیعی و انس ...

وای مرسی آجی به خدا داشتم فکر میکردم پس من باید بشینم تو خونه تا ببینم معجزه میشه؟

باز خوبه درکم میکنی

ولی خب اینم بگم با پسره ادامه ندادیم😂

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وای مرسی آجی به خدا داشتم فکر میکردم پس من باید بشینم تو خونه تا ببینم معجزه میشه؟باز خوبه درکم میکن ...

فدای سرت ، ان شاالله بهترین کیس قسمتت بشه 

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز