2777
2789

ازدواج یکی بیاد بامنی ک بابام معتاده بدبختم ازدواج کنه😭😭😭😭

نگید ذرس بخون بیرون برو توجمهع ازاین حرفالطفا نزنید 

اگ دعا نذر چله بلدبد بگید مرسی

باور کن به بابای معتادم نیس . بابای پولدار اسم و رسم دار دار همه چی تموم . دختره خوب خوشکل ‌. ولی ازدواجش جور نمیشه . خواستم بگم همش شانسه شانسسسس

با احترام🙏 لطفا زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لایک 

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرم‌واسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️

چله بسم الله 

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)

زیارت عاشورا ۴۰ بخون هدیه بکن به امام زمان بعد همین حرفهات به ایشون بگو شکایت هم میکنی به کسی بگو بتونه برات کاری بکنه  آنقدر باهاش حرف بزن تا یه نشون  واست بفرسته 

الحمدلله کَما هُوَأهلُه
کاش شانس داشتممم بخداخستهههههه شدمممم😭😭😭😭😭

نمیدونم چند سالته . ولی شاید بازم من از تو بزرگتر باشم . میفهمم چی مبگی . منم خستم . خیلی خستم از تنهایی . کار کردم تلاش کردم به چیزایی ک خواستمم رسیدم . ولی تنهایی رو با هیچی نمیشه پر کرد

با احترام🙏 لطفا زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏