2777
2789

سلام از اونجایی که منطقه خوش قیمتی هستش برای خونه خریدن برای ما که فقط یه ماشین داریم که سرمایه زندگیمونه میخایم بفروشیم با قرض زیااد و وام تو اون منطقه خونه بخریم بنظرتون خوبه برای زندگی محیطش چطوریه هم از نظر اخلاقی هم از نظر اقتصادی و اینکه بچه هم داریم کلاسی مدرسه درمانگاه ایناش خوبن هرکی میدونه جوابمو بده ایشالله خیر دنیا و آخرت ببینه

آره خوبه 

فقط یکم شلوغه ک طبیعیه

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍

شمس آباد منظورتونه؟

چون بهشتی و مبارک آباد یجا نیستن

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سمت کهریزکو میگما من اصلا اطلاعی از اون سمت ندارم تا حالا نرفتم فقط تو دیوار آگهیاشونو زیاد دیدم

آها من فکر کردم مبارک آباد بهشتی منطقه ۴ رو میگین