2777
2789
عنوان

سلام چطور با شکست عشقی کنار اومدید

286 بازدید | 21 پست

چطور کسیو ک ۴ سال باهم بودید،وکلی خاطره بوده و قصد ازدواج،بعد روز خاستگاری همه چی بهم بخوره،فراموش کرد؟؟یکماهه ک جداشدیم، ب نظرتون شده، بعد جدایی ،دوباره وصال صورت بگیره؟ ای کاش الان یکیتون دلی دعام کنه،بلکه خدا صداتون بشنوه،حالم خراب،کاهش وزن بیخابی،ووووو

چرا بهم بخورع عزیزم

خودم الان همین راهم بهم خورده و هنوز جدا نشدیم

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از خدا میخوام اگر این وصال به صلاح و مصلحت شما و ایشون هست،با یه اشاره ی کوچولو از طرف خدا همه چیز ح ...

انشاءالله الهی آمین

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐

داستانش مفصله..بابا بی حرمتی کرد.من مادر ندارم.جلسه خاستگاری خیلی بی روح بود.بابا بی احترامی کرد.دوروز بعدشم ک‌جواب خاستن،با بی حرمتی جواب داد،البته بابا بیمار شده،ولی اونا غریبه ن،پسرشون سرشناس،خودشونم سرشناس ،از شهرستان اومده بودن،ک بله بگیرن،خلاصه پسره بش برخورد ک‌چرا بابای من ایجور رفتار کرده،وگفت این ازدواج صورت نگیره بهتره،گفتم مگه میخای با بابا زندگی کنی،گفت آینده رو میبینم،خلاصه منم اتیش گرفتم،یکی اون میگفت یکی من،اخر سر گفت باباتو نمتونم تحمل کنم.البته حق دارن،بابا بدرفتار کرد،ولی اون بعد ۴سال چطور تونست ،همه چیو بی خیال شه

چرا بهم بخورع عزیزمخودم الان همین راهم بهم خورده و هنوز جدا نشدیم

داستانش مفصله..بابا بی حرمتی کرد.من مادر ندارم.جلسه خاستگاری خیلی بی روح بود.بابا بی احترامی کرد.دوروز بعدشم ک‌جواب خاستن،با بی حرمتی جواب داد،البته بابا بیمار شده،ولی اونا غریبه ن،پسرشون سرشناس،خودشونم سرشناس ،از شهرستان اومده بودن،ک بله بگیرن،خلاصه پسره بش برخورد ک‌چرا بابای من ایجور رفتار کرده،وگفت این ازدواج صورت نگیره بهتره،گفتم مگه میخای با بابا زندگی کنی،گفت آینده رو میبینم،خلاصه منم اتیش گرفتم،یکی اون میگفت یکی من،اخر سر گفت باباتو نمتونم تحمل کنم.البته حق دارن،بابا بدرفتار کرد،ولی اون بعد ۴سال چطور تونست ،همه چیو بی خیال شه

سر چی بهم خورد؟

داستانش مفصله..بابا بی حرمتی کرد.من مادر ندارم.جلسه خاستگاری خیلی بی روح بود.بابا بی احترامی کرد.دور ...

باز خانواده منکه گذاشتن بیان اما بعدش هچ جوابی ندادن و بی احترامی کردن چ🥲

باز خانواده منکه گذاشتن بیان اما بعدش هچ جوابی ندادن و بی احترامی کردن چ🥲

اومدن،ولی بابا بی حرمتی کرد،بعد دوروز ک زنگیدن،باز بابا بد صحبت کرد.اگه مادر داشتم ایجور نمیشد.منم قبلش امادش کرده بودم ولی انگار باورش نشده بود،الان یکماهه مث ابر بهاری اشک میریزم.

داستانش مفصله..بابا بی حرمتی کرد.من مادر ندارم.جلسه خاستگاری خیلی بی روح بود.بابا بی احترامی کرد.دور ...

هواست فقط باشه. هیچ وقت خانوادتو کوچک نکن. یه راه حل برای حلش پیدا کن. وقتی خانوادتو کوچک کنی و جلوشون از بابات بد بگی برای اینده خودت بده. انشالله هرچی خیره برات پیش بیاد

یه ایت الکرسی یا صلوات هرچی تونستی برام بخون. انشالله حاجت رواشم. دعا کن برام