2777
2789

بچم خیلی وابسته شده بهم زیاد حرف گوش نمیکنه فقط رو صندلی کودک میشینه همسرمم اونو نمیاره تو ماشین جدید مجبورم دوباره باهاش برم عقب بشینم برادر شوهرمم با ما میومد من جلو نشستم گفتم حتما دخترم با عمو کوچیکش عقب میشینه ولی اومد جلو پیشم منم از صبح اعصابم از شوهرم خورد بود یکم نق زدم بعد گفتم میریم عقب ولی حق نداری بغلم بشینی اونم گریه گریه می‌دونم منم تند رفتم ولی اعصابم خورد بود همسرم هی آروم دلداری میداد دخترمو بعد گف بغلش کن دیگه گفتم نه گف تو هم مثل این نمی فهمی گفتم نه یهو ترمز شدید کرد دخترم شدید خورد زمین سر خودمم داد کشید ک چیه میخوای همش جلو بشینی برا همین اینطوری میکنی حس خورد شدن دارم بهش گفتم دیگه تموم شد میرم خونه بابام البته هنوز نرفتم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صندلی جلو حلوا پخش میکنن؟؟ جایی ک آقا باشه خانوم میره صندلی عقب البته تو فرهنگ ما این اصالته ،،،سه متر ماشین جلوعقب چ فرقی داره

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم 

میفهمم بعضی وقتا بچه واقعا میره او اعصاب ادم، ادم حس جنون بهش دست میده ولی باید کوتاه بیای چون اون در نهایت یه بچه است که چیزی حالیش نیست! بخاطر بچت باید میرفتی عقب

پسر منم دو سالشه، یه هفته شبا بیدار میشد گریه میکرد شدید، بغل باباشم نمیرفت میگفت فقط تو،من دیشب بعد یه هفته شب و راحت خوابیدم😐

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤

خب شما زیادی بزرگش کردی ،  اولا وقتی بچه رو صندلی ماشین میشینه خب بذارین بشینه ، دوما خب حالا نشسته بودی دخترتم اومده بود بغلش میکردی مجبور بودی جلو برادرشوهر دعوا راه بندازی؟ کسی که رانندکی میکنه وقتی کنارش همش حرو بحثه معلومه اعصابش به هم میریزه