2777
2789

من اون زمان خیر

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه تو امضام توضیح دادم

من یه دختر  تحصیلکرده ی شاغل و مستقلم که دلم میخواست یه خانوم متاهلِ خانه دار باشم به جای سروکله زدن با بچه های مردم شوهرداری کنم و بچه ی خودمو بزرگ کنم ولی مهرم به دل کسی نیوفتاد تا امروز که ۲۴ سالمه هیج مردی بهم دوستت دارم نگفته یه نگاه محبت آمیز نکرده دستامو تو دستاش نگرفته من لیاقتشو داشتم که عشق رو تجربه کنم ولی کسی منو نخواست ... اگه مردی تو زندگیتون دارید که دوستتون داره قدرشو بدونید زندگی تکراریه شما حسرت خیلی هاس .تحصیلات و شغل و رفیق و گردش و تفریح کمبود های احساسی آدمو جبران نمیکنه 

نه بابا کلا درس میخونیم نه بیرون رفتنی ن دوست پسری نه مهمونی ن مسافرت 

هیچی 

دلم‌میسوزد‌وکاری‌ز‌دستم‌بر‌نمی‌آید.شبیه عکس پروفایلمم...   خدایا....🥲                                                                           دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت   اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔

از هرچی سعی کن به موقعش لذت ببری الان اگ مجرد باشی فقط تا مجردی میتونی لذت ببری پس فرداش ک متاهل شدی از متاهلی قراره لذت ببره زندگی مشترکم جوری نی یهو هوایی بشی فک کنی طلاق بگیرم راحت تا مجرد بشم و فلان بهمان

نمیدونم منظورمو درست رسوندم یا ن

اره واقعا برای خودم زندگی میکنم مشغول تحصیلم برای مستقل شدنم تلاش میکنم تاپیکای نی نی سایتم که میبینم به کل از ازدواج زده میشم:/

" قانع کردن یک برده به اینکه تو برده نیستی و باید آزاد باشی سخت ترین کار برای نجات بردگان است"هریت تابمن

نه بابا کلا درس میخونیم نه بیرون رفتنی ن دوست پسری نه مهمونی ن مسافرت هیچی

دقیقا

تو فرهنگ ما که سالها دخترا از داشتن خیلی از حقوق طبیعی شون هم محروم هستن دقیقا یه دختر مجرد چجوری میتونه خوش باشه؟ 

بماند که خیلی از خانواده ها هنوز سختگیرن، بماند که تو محیط های کوچک چقد حرف درمیارن برا یه دختر سر چیزای کوچک

درد ما خستگی نیست، نشدنه.                                            سن بیو سن واقعیم نیست، 😒