2777
2789
عنوان

لاغری مفرط دارم چیکار کنم چاق بشم

105 بازدید | 14 پست

قدم 171 و وزنم حدود 50 بازار میرم لباس بخرم همه لباسا برام گشادن، مزاجم فک میکنم صفرا دم باشه، چیکار کنم تا عید بدون عوارض چاق بشم؟

کالری شماری 

روزی ۲۵۰۰ کالری 

واسه اشتها شربت راسیپ یا انار باریج بخور

خرما و خیار باهم بخور 

_ نظری ک میزارم قطعاا برا استارتر عزیز هست و انتظار هر مدل جواب رو از طرفش دارم ولی شما راجب نظر من ... نخور 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این شربت مضر نیس؟ خواب آوره؟

برام متخصص نوشته بود 

بار اولی ک میخوری خواب اوره بعدش اوکیه 

جوانه گندم طبیعی با ماست هم عالیه خودت درست کن نخر کورتون داره

_ نظری ک میزارم قطعاا برا استارتر عزیز هست و انتظار هر مدل جواب رو از طرفش دارم ولی شما راجب نظر من ... نخور 

متخصص تغدیه چیزای گرون مینویسه

خب برو طب سنتی 

هم مزارت رو تعدیل میکنه و هم به غذاها و خواصشون آگاهی داره .

الته نه هر طب سنتی. طب سنتی که مطب و شماره نظام پزشکی داشته باشه برو. قبلش هم تحقیق کن

به متخصص بگو چیز گرون ننویسه . البته الان متخصص های تغذیه با شرایط امروز جامعه کاملا آشنا هستن و اگر رژیم گرون بگن نشونه مهارت پایینشونه

بگذار زندگی ات زیر و رو شود . از کجا معلوم زیر زندگی ات بهتر از رویش نباشد؟🦋🌻

هر چی دستت میاد بخور. ورزش مقاومتی هم خیلی موثره. پروتئین زیاد بخور

کاش من جات بودم.

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
هر چی دستت میاد بخور. ورزش مقاومتی هم خیلی موثره. پروتئین زیاد بخورکاش من جات بودم.

نرمال خوبه امروز بازار رفتم هر چی لباس خوشگل تنم کردم برام گشاد بود به تنم نمیشست اعصابم خورد شد

گین آپ بخورین

من شوهرم گین آپ داره میخوره 

مال ساخت ترکیه اس

اگه اشتباه نکرده باشم ۵۸۰ گرفته بود

اینقد داره عالی روش تاثیر میزاره

شروع کاهش وزن ۱۴۰۳/۴/۱ وزن اولیه ۷۸ کیلو.هدف ۷۰.......    ۱۴۰۳/۴/۲۸ شدم ۷۳ کیلو.....۱۴۰۳/۵/۹ شدم ۶۹/۵۰۰ کیلو.......من عاشق همسرم و پسر عزیزم هستم❤️عاشق مادرم و مادرشوهرم هستم❤️از نعمت جاری محرومم😮‍💨ولی یه دونه خواهرشوهر خوشگل دارم که باهم عین خواهریم❤️همسرم معلم هستن و من لیسانس ولی خانه دار🤗دوست دارم به پسرم عشق مادری بدم.و برای شغل اقدامی نکردم
گین آپ بخورینمن شوهرم گین آپ داره میخوره مال ساخت ترکیه اساگه اشتباه نکرده باشم ۵۸۰ گرفته بوداینقد د ...

این پودرا معلوم نیس چی توشه، آره سریع نتیجه میده ولی خیلی آسیب میزنه