2821
2789
عنوان

پارک دوبل

44 بازدید | 3 پست

من خیلی پارک دوبلم خوبه ولی به شرطی که ماشین فرمون صاف باشه 

بار دومم بود برای آزمون یه خانومه نتونست دوبل بزنه بهم گفت درستش کن 

من فرمون نتونستم صاف کنم برای همین نتونستم پارک دوبل بزنم ولی ماشین اصلا خاموش نکردم 

فقط نمی دونم یکی خراب می کنه من کی باید فرمون شاف کنمشما اولش فرمون صاف می کنید یکی آینه به من توضیح بده

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم اولا فاصلت با فاصله ماشینی که میخوای ازش پارک دوبل بزنی یک تا دوتا آیینه باشه بعدم فرمونت و موقعی که میخوای کنار ماشینی که دوبل بگیری ازش باید صاف کنی و کنارش بایستی

ماشین میزنی دنده عقب و راهنما اینا میزنی تا زمانی که از اون شیشه سه گوش انتهای ماشینی که میخوای دوبل بگیری ببینی بعد فرمونت رو تمام به سمت افسر یا همون سمت راست برمیگردونی وقتی از اون آهن وسط ماشین دوباره انتهای ماشین دیدی فرمونی که بردی راست پس میگیری دوتا میدی سمت چپ ماشین که رفت داخل چراغ ماشین جلویی رو دیدی فرمون کامل به سمت چپ میکنی تا دوبلت اوکی بشع