من چند وقتیه دنبال کارم بنابر دلایلی کار قبلیمو عوض کردم اما الان هر جایی ک میرم برای کار صحبت کنم اگر خانمی اونجا باشه (پرسونل) اولین چیزی ک ازم میپرسن اینه ک چنتا بچه داری اخه ب شما چه ربطی داره اولا جدی نمیگزفتم امروز یجا رفته بودم برا تست کار یکی از خانما پرسید چنتا بچه داری منم چشم نازک کردم گفتم هنو ازدواج نکردم اخع بتو چه مردم چقد فضولا 😐😶😶🙄🙄🙄
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
میترسیم فردا روزی به یکی برسیم بگیم سلام عزیزم خوبی؟بگه به تو چه حال من به تو چه ربطی داره یه سوال ...
گارد نگرفتم عزیزم از بی شعوری بیعضیاس شاید دوس نداشتم تا الان ازدواج کنم چرا هی میپرسن احوال پرسیدن ب این موضوع هیچ ربطی نداره ازدواج کلا یه مسعله شخصیه ک ب هیچکسی ربطی نداره و نباید بپرسن اونم روز اول کاری بدون هیچ شناختی😐
ولی بعضیا واقعا از رو فوضولی میپرسن اگه بخوان احوال پرسی کنن دیگه چرا باید چیزای شخصی بپرسن وقتی طرف ...
اره بابا هنوز ننشسته نیم ساعت نشده بود رفته بودم فرتی میپرسه چنتا بچه مدرسه ای داری اخه ب یه دختر ۲۵ ساله میخوره بچه مدرسه ای داشته باشم خیلی بهم برم خورد 😐😑😶🙄