2777
2789
عنوان

زندگی شخصی هر کسی ب خودش مربوطه

842 بازدید | 66 پست

من چند وقتیه دنبال کارم بنابر دلایلی کار قبلیمو عوض کردم اما الان هر جایی ک میرم برای کار صحبت کنم اگر خانمی اونجا باشه (پرسونل) اولین چیزی ک ازم میپرسن اینه ک چنتا بچه داری اخه ب شما چه ربطی داره اولا جدی نمیگزفتم امروز یجا رفته بودم برا تست کار یکی از خانما پرسید چنتا بچه داری  منم چشم نازک کردم گفتم هنو ازدواج نکردم اخع بتو چه مردم چقد فضولا 😐😶😶🙄🙄🙄

می‌ترسیم فردا روزی به یکی برسیم بگیم سلام عزیزم خوبی؟بگه به تو چه حال من به تو چه ربطی داره یه سوال ...

ولی بعضیا واقعا از رو فوضولی میپرسن 

اگه بخوان احوال پرسی کنن دیگه چرا باید چیزای شخصی بپرسن وقتی طرفو اصلا ندیدی و بار اولت هست میبینیش

بعضیا هیچ صمیمیتی ندارن ولی چیزای شخصی میپرسن 

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۸۲۹_۰۰۱۸۱۴_vrpn.jpg

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

می‌ترسیم فردا روزی به یکی برسیم بگیم سلام عزیزم خوبی؟بگه به تو چه حال من به تو چه ربطی داره یه سوال ...

گارد نگرفتم عزیزم از بی شعوری بیعضیاس شاید دوس نداشتم تا الان ازدواج کنم  چرا هی میپرسن  احوال پرسیدن ب این موضوع هیچ ربطی نداره ازدواج کلا یه مسعله شخصیه ک ب هیچکسی ربطی نداره و نباید بپرسن اونم روز اول کاری بدون هیچ شناختی😐

خوب خیلی مهمه . کسی که یک یا دو تا بچه داره بیشتر تو سال نیاز به مرخصی پیدا میکنه. تا یه مجرد

صاحب کار نمیپرسه  خانمایی میپرسن ک خودشون اونجا فقد اونجا کار میکنن🙄

گارد نگرفتم عزیزم از بی شعوری بیعضیاس شاید دوس نداشتم تا الان ازدواج کنم چرا هی میپرسن احوال پرسید ...

خب گلم وقتی داری واسه کار میری 

معمولا براشون مهمه که شما متاهلی یا مجرد بچه داری یا نه که ببینن چقدر تایم آزاد داری و به درد اون کار میخوری یا نه 

قطعا اونا منظور بدی از این سوال ندارن

خوب خیلی مهمه . کسی که یک یا دو تا بچه داره بیشتر تو سال نیاز به مرخصی پیدا میکنه. تا یه مجرد

خوب اون وظیفه ی صاحب کار هست نه پرسنل که بپرسه 

خب گلم وقتی داری واسه کار میری معمولا براشون مهمه که شما متاهلی یا مجرد بچه داری یا نه که ببینن چقدر ...

عریزم صاحب کارم نپرسیده خانمایی ک اونجا کار میکنن میپرسن ازم منم خوشم نمیاد جواب بدم توضیح بدم ک هنو ازدواج نکردم چه برسه ب چنتا بچه 

عریزم صاحب کارم نپرسیده خانمایی ک اونجا کار میکنن میپرسن ازم منم خوشم نمیاد جواب بدم توضیح بدم ک هنو ...

زیادی حساسی 

دفعه بعد کسی پرسید بگو عزیزم راحت نیستم به این سوالتون جواب بدم 

خوب اون وظیفه ی صاحب کار هست نه پرسنل که بپرسه

اره بعدم صاحب کارم نمیپرسه چنتا بچه داری بعضی جاها توی فرم کاری فقد میپرسن مجرد یا متاهل ماهم تیک میزتیم تو بوق و بلندگو نمیپرسه ک  چنتا زاییدی😐

زیادی حساسی دفعه بعد کسی پرسید بگو عزیزم راحت نیستم به این سوالتون جواب بدم

اخه بعضیا از رو فضولی میپرسن   امار طرفو همون اول کار در بیارن  موفق باشی عزیزم

اره بعدم صاحب کارم نمیپرسه چنتا بچه داری بعضی جاها توی فرم کاری فقد میپرسن مجرد یا متاهل ماهم تیک می ...

اره دیگه وقتی میری مصاحبه کاری یا فرم پر می‌کنی میپرسن متاهلی یا مجرد 

بعدم‌کسی که متاهل باشه صد در صد شرایط اون کارو می‌دونه و اگه شرایطشو نداشته باشه نمیره واسه کار کردن که 

بعضیا هر کاریم کنی فوضولن دست خودشون نیست 

ولی بعضیا واقعا از رو فوضولی میپرسن اگه بخوان احوال پرسی کنن دیگه چرا باید چیزای شخصی بپرسن وقتی طرف ...

اره بابا هنوز ننشسته  نیم ساعت نشده بود رفته بودم فرتی میپرسه چنتا بچه مدرسه ای داری اخه ب یه دختر ۲۵ ساله میخوره بچه مدرسه ای داشته باشم خیلی بهم برم خورد 😐😑😶🙄