2777
2789
عنوان

کدوم پسر انتخاب مناسبیه برا ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 422 بازدید | 28 پست

دومی 

MAFIA PLAYER                                                                میشه برام دعا کنید که دوباره سلامتیم رو به دست بیارم من هنوز سنم خیلیی کمه که درگیر بیماری بشم                                        اگه صلوات فرستادید یا دعا کردید بگید که منم براتون صلوات بفرستم
ببین کدومش بخ دلت بیشتر میشینه بحث یه عمر زندگیه

اولی خسته و دل زده م کرد

اخه بهم اسیب روحی وارد کرد

ولی چون مدام فرصت میخواد

فکرمو درگیر کرده

و چون دوسم داره عذاب وجدان

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا

خونه خیلی مهمه، خیلی

سنش ام ‌پختگی بیشتری داره

راستش پسرای زیر ۲۵-۲۶ واسم جدی نیستن

فقط 2 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…
چرا

اکثرا خانما از نظر عقلی و اجتماعی حدود چهارسال جلوتر از اقایون هستن. پس همسر باید بزرگتر باشه که از لحاظ عقلانیت برابر باشن و یا اقا بیشتر باشه

از نظر ظاهری هم خانما زودتر میشکنن پس باید همسر یکم بزرگتر باشه تا خانم بعد زایمان و ...جوان تر نشون بده..بعضی زن و شوهرها همسنن ولی خانم پیرتره نمای خوبی نداره.

بله من در Spain زندگی میکنم،بدونِ S.

یه حرکتی بزن ببین کدوم امانت دار خوبیه 

یه چیزی بده بهشون که نیاز به مراقب داشته باشه شده یه هدیه ظریف و حساس ببین کدوم بهتر ازش نگهداری میکنه بعد یه مدت سراغشو بگیر به نظرم این تست برای ازدواج لازمه پسری که فقط صرف داشتن یه دختر میره جلو و نگهداری و مراقبت ازش رو بلد نباشه تو همین یه تست ساده خودشو نشون میده چون درمورد شوهرم تست کردم 

از صدای سخن عشق ندیدم خوشتر...یادگاری که در این گنبد دوار بماند❤👌🏻

اولی قطعی نه

حتی اگه عاشق ترین فرد جهان باشه پول نباشه عشقیم نیست

خودم ۱۷ سالمه

ولی گفتم ب هیچ وجه کسی ک سنش کمتر ۲۵ باشه نمیخوام

پسرای کلا از لحاظ عقلی دیرتر بالغ میشن

اگه دهه هشتادیم باشن ک هیچ 

الان نامزدی ام میفهمم چقد بهتره ک اختلاف سنی زیاد باشه سر ی سری چیزا کوتاه میاد بعد ک پرس و جو میکنم میفهمم واقعا حق با اون بوده 

خودش میگه میدونم خودت میفهمی برا همین باهات کل کل نمیکنم

دومی خیلی بهتره هم بخاطر سن هم خونه

این روزا خونه خریدن خیلی سخت شده

تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣