2777
2789
عنوان

ازدواج سنتی خوبه یا نه

570 بازدید | 60 پست

راستش برام سوال بود ب نظر تون 

کدوم ش خوبه اینکه دختر پسر از قبل باهم حرف بزنن بهتره 

یا خانواده ها اول در جریان باشن خودشون انتخاب کنن 

ازدواج سنتی ی حس بدی بهم دست میده نمیدونم چرا 

اینکه طرف آدم خوبی و شغل کار خوبی قیافه خوب دارع 

ولی ب دل تو نشینه تا حالااین حس داشتی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به عنوان مشاور مخالف ازدواج سنتی هستم

چون معتقدم طرفین اول باید کامل همدیگرو بشناسن بعد برن زیر یه سقف

بهترین آرایش زنان تورک، تورک بودنشان میباشد ، زنان تورک با جواهرات زیبا نشده اند بلکه جواهرات را زیباتر نشان میدهند . چرا که هر زن تورک خود یک جواهر بسیار زیبا میباشد☘️✌️

من سنتی و فامیل ام

و خیلی خیلی خداروشکر راضی ام

از خودش و خانوادش

در کل در خانواده ایرانی، خودشون انتخابت کنن راحتتر باهات کنار میان تا پسرشون انتخاب کنه

انگار رو انتخاب پسر دست و پا چلفتی شون زیاد اعتمادی ندارن😁

ولی هستن مادرایی ک دخالت نمیکنن و اعتماد نیکنن به انتخلب فرزندشون

و واقعا خوشبخت هستن

نمیشه صددرصد دو طرف رو گفت

هستن کسایی ک سنتی ان و ناراحت

اَعطیتُکَ ما تُریدُ.. بهتر از اونی که میخوای ، بهت میدم🤲🏻❤🎈🎁

نمی‌دونم خیلیا چرا معنی سنتیو نمیدونن 

سنتی یعنی دو طرف از قبل همو نمیشناسن با توجه ب شرایطی ک دارن اشنا میشن و مثه همون رابطه مدرن باهم در ارتباط میمون تا همو بشناسن ولی زیر نظر خانواده 

به عنوان مشاور مخالف ازدواج سنتی هستمچون معتقدم طرفین اول باید کامل همدیگرو بشناسن بعد برن زیر یه سق ...

تو سنتی هم میشه زمان داد واسه شناخت فقط مدل آشنایی فرق داره تو سنتی پسر با خانواده میاد و دختر رو خواستگاری می‌کنه ،اما تو مدرن پسر خودش با دختر تو خیابون یا بیرون آشنا میشه