2777
2789
عنوان

میشه بیاید کمک

59 بازدید | 9 پست

شما چه جور غدا هایی میپزید که هم خوشمزه باشه هم باکلاس  میشه همراه با نحوه پخت بهم بگید لطفا مادر شوهرم هی میگه تو بلد نیستی .خواهری کنید لطفا 

کاربری دست دونفره ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی از اسون ترین و خوشمزه ترین غذاهایی ک خوردم بعد قرمه سبزی فسنجونه

گردو چرخ کن یا ریز ریز بعد با روغن تفت بده پیاز هم ریز کن بز سرخ شه مرغاتو سرخ کن بزار با گرو روغن بندازه بعد اب سرد بریز توش بزارش تا خوب درس شه بعد ب اندازه کافی زیاد نریز مثلا ۲ قاش رب انار بریز توش بزار تا بپزه انقدررر دوس دارم

برای موفقیت و زندگیم یه صلوات میفرستی؟ممنونم🤧💙

یا اینکه خورشت قیمه

تو خورشت هات همیشه مرغو سخ کن بعد بزار بپزه اینطور خوشمزه ترع

لپه رو بزار بپزه مرغتو سرخ کن بعد جدا پیاز سرخ کن یکم فلفل دلمه ای و رب و ادویه بریز بعد یکم دارچین لعاب و مزه میده بزار بپزه اخرشم سیب زمینی سرخ کن بزار روش موقع سرو   بزار لپه هات با مرغ یکم سرخ شن

برای موفقیت و زندگیم یه صلوات میفرستی؟ممنونم🤧💙

میرزا قاسمی 

بادمجونا کباب میکنی بعد پوستشو نو میگیری بعد چند تا گوجه رنده کن کمی روغن بریز بذار یه ربع رو گاز بمونه زعفرون بریز تو گوجه ات بعد با بادمجونا قاطی کن سیر رنده شده زیاد بزن اگه خواستی موش بهتر بشه میتونی گوشت ریش شده بهش اضافه کنی