2777
2789

...

اگه جایی منو دیدید بگید جات اینجا نیس برو برا کنکورت بخون‌ به نظرم اهمیت ندین جوابم و ندین تا برم انگا تو سایت وجود ندارم😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پنجره ها رو هر صبح باز میکنم و در تراس کلا بازه تا آخر شب. گاهی ام چوب دارچین دود میکنم عود اصلا دوس ...

چوب دارچین و چجوری دود میکنی؟ 

اگه جایی منو دیدید بگید جات اینجا نیس برو برا کنکورت بخون‌ به نظرم اهمیت ندین جوابم و ندین تا برم انگا تو سایت وجود ندارم😁

پنجره ها رو هر صبح باز میکنم و در تراس کلا بازه تا آخر شب. گاهی ام چوب دارچین دود میکنم عود اصلا دوس ...

من میترسم پنجره باز کنم حشره و مارمولک اینا بیاد تو 

لایکم کنید مرسیفقط یکی

یه ایده خودم دارم 

گلدون بذارین امسیژن اتاق بیشتر میشه 

قلمه بذارین تو آب 

گل بذارین تو آب 

انرژی مثبت فراوون میشه

توری مگه نداری

نه ندارم ازه توری بزنم خوب میشه