سایمدانگ مدیر استارتر عضویت: 1402/02/08 تعداد پست: 4380 عنوان برای خوش بو شدن و اکسیژن بیشتر اتاق و حس خوب چیکا میکنین 88 بازدید | 13 پست ... اگه جایی منو دیدید بگید جات اینجا نیس برو برا کنکورت بخون به نظرم اهمیت ندین جوابم و ندین تا برم انگا تو سایت وجود ندارم😁 1403/07/19 | 14:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
parizzz عضویت: 1402/08/12 تعداد پست: 2117 پنجره ها رو هر صبح باز میکنم و در تراس کلا بازه تا آخر شب. گاهی ام چوب دارچین دود میکنم عود اصلا دوست ندارم من امیدم به خداست....بعد خدا هم به خداست....
سایمدانگ مدیر استارتر عضویت: 1402/02/08 تعداد پست: 4380 پنجره ها رو هر صبح باز میکنم و در تراس کلا بازه تا آخر شب. گاهی ام چوب دارچین دود میکنم عود اصلا دوس ... چوب دارچین و چجوری دود میکنی؟ اگه جایی منو دیدید بگید جات اینجا نیس برو برا کنکورت بخون به نظرم اهمیت ندین جوابم و ندین تا برم انگا تو سایت وجود ندارم😁
parizzz عضویت: 1402/08/12 تعداد پست: 2117 هر صبح دستمال کشی کنی و یه جارو بکشی خونه خود به خود انگار اکسیژن تولید میکنه من امیدم به خداست....بعد خدا هم به خداست....
سایمدانگ مدیر استارتر عضویت: 1402/02/08 تعداد پست: 4380 پنجره ها رو هر صبح باز میکنم و در تراس کلا بازه تا آخر شب. گاهی ام چوب دارچین دود میکنم عود اصلا دوس ... من میترسم پنجره باز کنم حشره و مارمولک اینا بیاد تو اگه جایی منو دیدید بگید جات اینجا نیس برو برا کنکورت بخون به نظرم اهمیت ندین جوابم و ندین تا برم انگا تو سایت وجود ندارم😁
منمـپاندا عضویت: 1402/08/26 تعداد پست: 827 من میترسم پنجره باز کنم حشره و مارمولک اینا بیاد تو توری مگه نداری
سایمدانگ مدیر استارتر عضویت: 1402/02/08 تعداد پست: 4380 لایکم کنید مرسیفقط یکی یه ایده خودم دارم گلدون بذارین امسیژن اتاق بیشتر میشه قلمه بذارین تو آب گل بذارین تو آب انرژی مثبت فراوون میشه اگه جایی منو دیدید بگید جات اینجا نیس برو برا کنکورت بخون به نظرم اهمیت ندین جوابم و ندین تا برم انگا تو سایت وجود ندارم😁
parizzz عضویت: 1402/08/12 تعداد پست: 2117 چوب دارچین و چجوری دود میکنی؟ توی جا سفندی میذارم داغ میشه یه تیکه ش روشن میشه میجرخونه م توی خونه. گاهی ام شمع روشن میکنم من امیدم به خداست....بعد خدا هم به خداست....
سایمدانگ مدیر استارتر عضویت: 1402/02/08 تعداد پست: 4380 توری مگه نداری نه ندارم ازه توری بزنم خوب میشه اگه جایی منو دیدید بگید جات اینجا نیس برو برا کنکورت بخون به نظرم اهمیت ندین جوابم و ندین تا برم انگا تو سایت وجود ندارم😁
متفکرروانی عضویت: 1402/12/14 تعداد پست: 2691 یه ایده خودم دارم گلدون بذارین امسیژن اتاق بیشتر میشه قلمه بذارین تو آب گل بذارین تو آب انرژی مثبت ف ... اره منم دارم
parizzz عضویت: 1402/08/12 تعداد پست: 2117 من میترسم پنجره باز کنم حشره و مارمولک اینا بیاد تو نه بابا حشره کجا بود. من سالهاست اینکارو میکنم من امیدم به خداست....بعد خدا هم به خداست....