یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دوستان لطفا زود نرید برای سونوی قلب استرس میگیرید 7یا 8 هفته برید که خیالتون راحت باشه من خودم 7 هفته رفتم گفت 6هفته و 3روزشه ولی صدای قلبشو نذاشت بشنوم گفت برای نی نی ضرر داره اولین بار توی سونوی ان تی صدای قلبشو شنیدم 😍😍😍😍😍
قلب دیده میشه معمولا ولی صدا رو نمیزارن یعنی نباید بزارن بشدت امواجش برای جنین زیر 9 هفته ضرر داره واسه همین میگن 8 هفته برید که داخل هفته 9 باشی که هم قلب حتما دیده بشه هم شنیدن صداش ضرر نداشته باشه
من از تمام صبح هایم فقط همانی را به یاد دارم که تو در آغوش من لبخند میزدی وگرنه باقی طلوع ها همگی شب اند بی توحال و هوای بارداری شاید دوباره تکرار شود ولی فرشته ی من ، من با تو مادر شدمممنونم که تنهایی رو برام بی معنی کردی، ممنونم که روزگارمو پر کردی ،ممنونم که بالغم کردی ،بزرگم کردی، عاقلم کردی، عاشقم کردی
عزیزمم استرس نداشته باش ایشالا که همه چی خوبه ونی نی داره به رشدش ادامه میده علائمم هنور زوده برای خیلی ها تازه از ۸-۹ هفته به بعد شروع میشه تازه بدون علائم که خیلی راحت تره من که از ویار و تهوع اینا مردمممم
به اين چيزا نيست من صداي قلب دخترمو تو ٥ هفته شنيدم
ولی من صدای قلب دخترمو تو هفته ۸ شنیدم دو تا پسرامم هفته ۵ ۶.اکثر اقواممون هم همین تجربرو دارن
من خودم به حالات و ویار و این چیزا اصلاااا اعتمادی ندارم ولی این یه مورد بدجور بهم ثابت شده.خب قطعااا استثنا هم وجود داره ولی تو اکثر موارد اینطور بوده
یه مامان ۲۹ ساله پر انرژی💪💪مامان مهراس ماهور مسیحا من میتوااااااانم💪