2777
2789
عنوان

رژیم حذف قند و چربی و نون

548 بازدید | 17 پست

کسی نتیجه دیده البته از قند رو میدونم خودم کم کردم ولی از حذف روغ چربی اینا 

من برنجم خیلی وقته نخوردم یعنی ولی نون اره در هفته سه بار اینا ولی میخوام برنج بخورم نون رو هم حذف کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا چیزی نباید حذف کنی باید به اندازه بخوری به جز قند مصنوعی که باید حذف بشه شما دکتر تغذیه هم بری ...

من قند مصنوعی رو 4، 5 ماه حذف کردم کلاا ولی میخوام نون هم چاق کننده تره از برنج حذف کنم برنج اما بخورم

فقط نهارتو حذف کن فقط نهار 

تاقبل ازساعت۱۱ظهر صبحانه بخور هر چی عشقت کشید 

دیگه نخوررررررررر تا ساعت ۷ شب که شام بشه اونم هر چی دلت میخوادبخور  

اگه احساس ضعف کردی آب بخور آب آب آب فقط

۲ هفته تمرین کن نتیجشو میبینی 

کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲

من زیر نظر دکتر که رژیم گرفتم تقریبا همین مدلیه رژیمم 

قند و چربی کامل حذف 

برنج هم هر روز ولی ده تا قاشق 

نون هم به اندازه ی خیلی کم 

حبوبات و لبنیات هم حذف 

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۸۲۹_۰۰۱۸۱۴_torq.jpg

من قند مصنوعی مثل نون و برنج و چربی هارو کامل حذف کردم در یک ماه ۸ کیلو کم کردم

منم با حذف قند مصنوعی کم کردم ولی هنوز اضافه دارم میخوام تا شب یلدا حداقل 8، 10 کیلو دیگه کم کنم 

چیا میخوردی؟ هنوز رژیمی؟ 

من قند مصنوعی رو 4، 5 ماه حذف کردم کلاا ولی میخوام نون هم چاق کننده تره از برنج حذف کنم برنج اما بخو ...

اصلا چیزی نباید حذف کنی گلم ،ویتامین بدنت میاد پایین 

مامانم دکتر تغذیه رفته بود ، بهش میگفت اگه میخوای نون بخوری مثلا نون لواش اندازه یک کف دست باید باشه

برنج بریز توی پیش دستی کوچیک با قاشق کوچیک بخور مغزت فکر میکنه سیر شدی 

خلاصه چیزی حذف نکن 

اتفاقا ضرر برنج بیشتره 

مهربون باش اما ضعیف نباش
من قند مصنوعی رو 4، 5 ماه حذف کردم کلاا ولی میخوام نون هم چاق کننده تره از برنج حذف کنم برنج اما بخو ...

نباید حذف کنی، نون پراز ویتامین و مواد مغذیه برنج جایگزینش نمیشه

نونم جایگزین برنج نمیشه

من ۵ ساله قند و هرانچه دراون شکر بکار رفته نمیخورم

روغنم حذف کردم فقط روغن زیتون و ارده کنجد اونم ب مقدار کم میخورم 

برنج و نون رو هرگز حذف نکردم و نمیکنم چون بدن داعون میشه

میتونی کم بخوری صبحانه ی کف دست یا دوتا کف دست نون

برنج ناهار فقط بخوری اونم ۱۰ قاشق 

لطفا امضامو بخون:لطفا کاربرای زیر ۲۰ سال منو ریپلای نکنید/کاربرای متعصب،بددهن و بی فرهنگ هرگز منو ریپلای نکنید. در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

فقط نهارتو حذف کن فقط نهار تاقبل ازساعت۱۱ظهر صبحانه بخور هر چی عشقت کشید دیگه نخوررررررررر تا ساعت ۷ ...

جدیدا نمیرسم صبحانه بخورم اما ناهار جبرانش میکنم😅

چون خواهرم میخواست رژیم بگیره همه مارو مجبور کرد باهاش این رژیمو بگیریم ک احساس تنهایی نکنه و از اونجایی ک 5 کیلو کم کردم پس بله تاثیر داره

با بدان بد باش و با نیکان نکو، جای گل گل باش و جای خار خار!