2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نبودم و نیستم، ولی اینده واقعا درخشانی دارن اگه بتونن دووم بیارن

این خانوم چی میگه پس

خیلیا جلو پام سنگ میندازن 

خدایا تو راهه رسیدن به هدفم تنهام نزار تلاش با من بقیش باتو

درس خوندن که کلا بی اهمیت شده ولی خب از بقیه مدرسه ها بهتره اگه تو اون جو دووم بیاری 

دختری از دیار اهواز🫠 عاشق شهرمم اهواز و خرمشهر عاشق ماهی و هوای گرم و مردم خون گرمش                          کاربری دست دونفره علاوه بر این برا هرکی بم گفته ام تایپک زدم پس هی نگید فلان تایپک اینو گفتی تایپک همه رقمه دارم 🙃تایپکای کنکوری برا خواهرمه 😁خودم حسابدار هستم 😉 گفتم بگم نگید فلان تایپک اینو گفتی الان دروغ میگی🤐

این خانوم چی میگه پسخیلیا جلو پام سنگ میندازن

بستگی به تلاشت داره خب... همش به مدرسه نیست ولی از مدارس دیگه خیلییی بهتره! اگه بتونی توش دووم بیاری! مدرسه تیزهوشان شهرستان ما امسال از 20 تا دانش آموز سال دوازدهم تجربیش 8 تا پزشکی تحویل داد... 😅

....💖!

اکثرا کسایی که تیزهوشان نبودن یا به  دلایلی افت شدید تحصیلی داشتن از تیزهوشان بد میگن فقط 

وگرنه مدارس سمپاد معمولا سطحشون خیلی بهتر از بقیه مدارسه نه بخاطر معلما و کادر اموزشیش بخاطر خود بچه ها و جو درسی و رقابتی که بینشونه

کسیم که ازمونشو قبول بشه قطعا هم از لحاظ هوشی هم تلاشگر بودن در سطحی هست که بتونه با بقیه رقابت کنه 

در نهایتم اگه خودتم تلاشتو بکنی کنکور نتیجه خوبی میگیری 

بستگی به تلاشت داره خب... همش به مدرسه نیست ولی از مدارس دیگه خیلییی بهتره! اگه بتونی توش دووم بیاری ...

خب منم امسال ایشالا دارو میارم با توجه به رتبه ام ولی تو موفقیتم مدرسه هیچ تاثیری نداشت ما کلا نمیرفتیم مدرسه

کاربری دست ۲ نفره
خب منم امسال ایشالا دارو میارم با توجه به رتبه ام ولی تو موفقیتم مدرسه هیچ تاثیری نداشت ما کلا نمیرف ...

ایشلله بیاری، ولی نمیشه گفت تاثیر نداره🫠مطمئنن سطح آموزشی یه مدرسه تیز هوشان با یه مدرسه دولتی عادی فرق داره، مثلا کلاسای مدارس دولتی بالا 35 نفرن ولی تیزهوشان نهایت 20 و خورده ای نفر باشن😅 معلم هاشون خیلی بهترن و بخاطر حس رقابتی ای که بینشون هست تلاششون بیشتره

....💖!