2777
2789

پسرم هر دفه میاد خونم..۱۸سالشه ..

میره کل زندگیمو میگرده از من چیزی پیدا کنه..

مثلا قبلا عفونت داشتم پمادو دیده اومد گفت ها با کی بودی ک عفونت گرفتی..یا ژل تو خونستو وسیله بهداشتی میگه میخای چکار اینارو..

یا میگه اگ بفهمم دوستی چیزی داری جرش میدم:/

شما بودین چ برخوردی میکردین..

ینی تو خونه خودمم راحت نیستم بعد جدایی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بگو بابا برو بذا باد بیاد🤣🤣🤣🤣

قاطع باهاش برخورد کن

بگو نشنیده میگیرم 

یادت نره من بزرگتر توام ن تو آقا بالا سر من

❤️با تو بدرود ای مسافر،هجرت تو بی خطر باد،پر طپش باشه دلی که خون به رگهای تنم داد❤️

چرا یه پسر که تازه پشت لبش سبز شده باید به خودش اجازه بده راجع به عفونت زنانه مادرش اصلا حرفی بزنه یا تو وسائل خصوصیش کنکاش کنه؟؟ ببخشید اما پسرتون گویا هنوز نیاز به تربیت داره 

والا من که مجردم و مادر هم نیستم بالطبع ولی خداییش عصبی شدم این تاپیک رو خوندم...محکم و مقتدر باشید بهش بگید به عنوان یه انسان برای خودم حریم خصوصی خودم رو دارم و اگر هم یا کسی تو رابطه باشم به عنوان یه انسان عاقل و بالغ و با تجربه،صلاح خودم رو بهتر میدونم و تو هم نیاز نیست ادای آقا بالاسر دربیاری واسه من

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............
چرا یه پسر که تازه پشت لبش سبز شده باید به خودش اجازه بده راجع به عفونت زنانه مادرش اصلا حرفی بزنه ی ...

خب تاپیکا قبلیم بخون وقتی گفتم بره بیرون نمیره هنوزم اینجاس بقیه فحشم دادن

خب دیگه تاپیکا قبلم بخون ..گفتم با پسرم دعوا کردم واسه این کاراش بود ..کا ندوم دیده میگع تو ج نده ای

والا نخوندم 

خوب کاندوم اخه؟مگه مجرد نیستی؟

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم