2777
2789
عنوان

شوهرم بدهی آورده

| مشاهده متن کامل بحث + 422 بازدید | 32 پست
احمقه احمق فکر میکنه چک الکیه کشیده داده دست مردم الان مونده هاج و واج

عزیزدلم اگه میدونی مرد خوبیع و ارزششو داره و  میتونه پس بده و طلا و اینا دارین کمکش کن بنظرم....والا من همسرم واسه ۱ سرمایه گذاری همه چیزمو فروخت و منم قبول کردم ولی گفتم ملک و باید بزنی به نامم اونم قبول کرد

خدایا هزاراان مرتبه شکرررر برای هرآنچه هستم و نیستم......    برای هرآنچه دادی و ندادی....🙏🤲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگه بریم بانک خودم تنها نمیگه که برو چجوری بپیچونم آره بچه هم دارم اصلا راضی نیستم برم

با یکی صحبت کن

یا از قبل خودت برو بانک

ببین اصلا شرایط اینکه بگیری رو داری؟؟

یه کاری کن بهت ندن

چنین کاری نکنیا!!

یه بار بگو پرسیدم شرایطشو به خاطر فلان قضیه ندارم تمام

دیگ هر چی گفت

بگو شرایطشو ندارم

دلت برا مردا در هیچ دوره ایی نسوزه!

امکانش زیاده خودت بیوفتی زندان

حتی نیاد پیگیر کارات بشه درت بیاره

با بچه بشینه زندگی کنه

خیلیم گیر داد

بگو پس فردا بیوفتم زندان

تو بچه رو تر و خشک میکنی؟

جفتمون بدهکاری شیم؟

یکیمون بدهکار بمونه بهتره تا جفتمون

عرضه داری برو پس بده

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

عزیزدلم اگه میدونی مرد خوبیع و ارزششو داره و میتونه پس بده و طلا و اینا دارین کمکش کن بنظرم....والا ...

نه مرد بدیه ارزش نداره از قبل مشکل داشتیم اینم اومده روش اگه درست نشه  قصدم جدایی هست 

نه مرد بدیه ارزش نداره از قبل مشکل داشتیم اینم اومده روش اگه درست نشه قصدم جدایی هست

خوب دیگه پس عاقلانه پیش برو 

خدایا هزاراان مرتبه شکرررر برای هرآنچه هستم و نیستم......    برای هرآنچه دادی و ندادی....🙏🤲
نه مرد بدیه ارزش نداره از قبل مشکل داشتیم اینم اومده روش اگه درست نشه قصدم جدایی هست

چک بگیری پول میاد تو حسابت پرونده مالیاتی واست درست میشه اونوقت سرو کارت با داراییه 

اداره مالیات هم میتونه همه داراییتو توقیف کنه 

با یکی صحبت کنیا از قبل خودت برو بانکببین اصلا شرایط اینکه بگیری رو داری؟؟یه کاری کن بهت ندنچنین کار ...

میگم بهش ولی نمیفهمه میگه تو سر در نمیاری حسابم مسدوده نمیتونم کارکنم بدهی ها رو بدم ولی من قبول نمیکنم