2777
2789
عنوان

خانومایی که شاغلن بیان

159 بازدید | 13 پست

بچه ها،امروز یکی از همکارا تیکه انداهت گفت حرفه ای نیستی اماتوری با حالت شوخی

بدجور ریختم بهم،دلم میخواد گریه کنم

کاش جوابشو میدادم ولی سکوت کردم و نشنیده گرفتم ،همکارای دیگم جوابشو دادن ک سرب سرش نذار و ب من گفتن جدیش نگیرخله

میدونین من کارم جوریه که بی. اجازه مدیر نمیتونم کاری کنم برا همینم کارام به چشم نمیاد اصلا چون خیلی وقتا موافق نیست 

هعیییییی چرا ی عده انقد بی شخصیتنن 

میام از این ورا گذرم،دلوهرجا بخوام ببرم😌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

محیط کار همینه 

اهمیت نده

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

باید جوابشو بدی خفه بشه بگو هیچکس از شکم مادر حرفه ای زاده نشده همه اولش آماتور بودناما تو از شکم ما ...

ن🤣کسر سان من میشه اینجوری بگم محیط کارم،ولی تو دلم اره گفتم

بیخیال کم محلی بهترین جوابه

اره فقط لبخند زدم و کارمو ادامه دادم،ولی بدجور دلم شکست،دیگه محلش نمیدم اصلا،میدونی من متسفانه محیط کارم خیلی مهربونم و با همه خوش اخلاقم ولی ی سریا بی جنبن

معمولا این حرف ها از حسادت میاد

ن میدونی حق داره ی کارایی باید. میشد ولی نشد چون مپیر موافقت نکرد،ولی اونا نمیدونن جریانو برا همینناینحوری قضاوت میکنن

محیط کاری همینه، همیشه چند تا نخاله پیدا میشه، واسه هر چی غصه بخوری چیزی ازت نمی مونه

من خیلی حساسم متاسفانه خیلی بهم میریزم

ن میدونی حق داره ی کارایی باید. میشد ولی نشد چون مپیر موافقت نکرد،ولی اونا نمیدونن جریانو برا همیننا ...

تو محیط کار همکارهای سمی زیادن باید بتونی حرف هاشون نشنیده بگیری

من و خدا