2777
2789
عنوان

لعنت به خونه ویلایی

659 بازدید | 29 پست

همسایه مون ساخت و ساز داره از ساعت شش میان شروع میکنن. طفلک بچه ام هم مریضه و هم اینکه نمیفهمه این سر و صدا برای چیه میترسه. امروز میخوام به صاحب زمین زنگ بزنم. دقیق بکین چی بگم بهش که اقلا دیرتر بیان. میترسم لج کنه حرفمو قبول نکنه کدورت هم ایجاد بشه

همتا اسم خـودمه♥

از ساعت ۸ به بعد باید اصولا شروع کنن

حتما پیگیری کن این موضوعو، اگر اوکی نشد شکایت کن

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چاره ای نیست باید تحمل کرد. شمام خونه میساختین همین بوده..

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

کارگرا ساختمان ۶صبح میان سرکار .بگو به کارگرا بگین صبح زود کمتر صدا بدن دستگاه ها صبح زود روشن نکنن بچم مریضه هر صبح با گریه بیدار میشع

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» 💟💟حاجات خود را ذکر کنی💛💛دعایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند💛💛 وقتی خوندی برای سلامتی و فرج امام زمان (عج) ی گل صلوات بفرست☺🌱🌱

ما هم خونه ویلایی داریم و دقیق ساختمان بغلیمون یه آپارتمان ساخت کلی هم سر و صدا تحمل کردیم 

ولی بزار زود بسازن بره پی کارش 

اینکه زنگ بزنی بگی دیرتر بیاین کارشون عقب میوفته بزار بسازن سریع راحت شین

از ساعت ۸ به بعد باید اصولا شروع کننحتما پیگیری کن این موضوعو، اگر اوکی نشد شکایت کن

کارگر ساختمان هفت شروع بکار میکنن  هشت ساعت کارمیکنن تا سه سرکارن

خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم 

کارگرا زود شروع میکنن. اونا دارن کارشونو انجام میدن قصد اذیت کردن شما رو ندارن 

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
حالا چه ربطی به ویلایی دارهآپارتمان هم بودی همین مشکل رو داشتی

نه دیگه آپارتمان ی دفعه ساخته میشه تموم میشه میره. اینا بغل گوش مان. صدای کار کردنشون توی سقف و دیوارمیپیچه. 

همتا اسم خـودمه♥
کارگر ساختمان هفت شروع بکار میکنن هشت ساعت کارمیکنن تا سه سرکارن

شنیدم میگن هشت، سمت ما از هشت به بعد میان

ولی درکل چیزیه که نمیتونه ازش فرار کنه، باید یکم تحمل کنه ساخت سازش تموم شه

احتمالا بتن ریزی هم دارن این موقع میان، سرصداشم زیاده، بتن ریزی تموم بشه سرصدا کمتره

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی

از ساعت ۸ به بعد باید اصولا شروع کننحتما پیگیری کن این موضوعو، اگر اوکی نشد شکایت کن

حتما امروز زنگ میزنم واقعا شهر ما گرم هم نیست بگم به خاطر گرما زود شروع میکنن ولی نمیدونم چی بگم ی وقت لج نکنن بدتر

همتا اسم خـودمه♥
دیگه کارگرا این ساعت شروع بکار میکنن تاپایان کارشون بایدتحمل کنی دیگه نمیشه نیان

ساعت شش بیان اخه؟ ما چه گناهی کردیم با بچه مریض و تب دار. بچه امم کوچیکه میترسه

همتا اسم خـودمه♥