2777
2789

خواهر شوهرم تو این سه هفته که تنها بودیم غذا درست میکرد منم کمکش میکردم اینقدر منت میزاشت به سر منو شوهرم و شوهرش خیال میکرد مادرشوهرم اینا بیان از مسافرت دیگه غذا درست نمیکنه الان که مادرشوهرم اینا آمدن بازم مجبوره غذا درست کنه چرا چون شوهرش خوراکش از همه بالا تر هست هر غذایی رو هم نمیخوره بعد ما اگه اونا نبودن ظهر غذا نمی‌خوردیم همین الانشم نمی‌خوریم مگر این که چی بشه اگه اونا نبودن که غذایی که اضافه بمونه از شبمون رو می‌خوردیم ظهری ولی شوهر او باید حتما گوشت برنج باشه باید حتما یه چیزی براش درست کنی سر همینا با من دعوا هم کرد و تو این سه هفته فقد اخمو بود با تندی با هام حرف میزد به نظرتون  خواهر شوهرم الان فهمیده که کارش چقدر زشت بوده ؟

ولی اصلا به رویی خودش نمیاره اینم بگم که به خاطر کار مجبوریم باشیم یه مدت خونه پدر شوهرم هم ما هم خواهر شوهرم راستی اینم بگم الان که مادر شوهرم آمده منو اصلا نمیزاره کار انجام بدم چون ماه آخرم هستو هفته آینده زایمانمه ولی بازم یکم کار میکنم اما تو غذا درست کردن مثل قبل به خواهر شوهرم کمک نمیکنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب برای همسرش درست می‌کنه فدات اون اینقدر میخوره ما هم بهش میگیم خیلی پر خوراکی

خب برای همسرش درست کنه

برای شما که نیست توقع داشته باشید

حالا کم خوراکه یا پرخوراک .. به خودشون مربوطه

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

خب برای همسرش درست می‌کنه فدات اون اینقدر میخوره ما هم بهش میگیم خیلی پر خوراکی

شما که ظهر غذا نمیخوردین بهش میگفتین به اندازه خودتون غذا درست کن‌ ما نمیخوریم 

....ح

وگرنه کمک میکردین  اونم حق داشته 

درسته اون برای شوهرش غذا میپزه ولی اگه شما هم همراهیشون میکنید که حق با خواهرشوهرته مگر اینکه هر روز همون غذایی که از شب مونده بخورید 

بعد شام رو کی میپزه؟

گورستان ها پر از افرادی است که روزی گمان میکردند چرخ دنیا بدون آن ها نمیچرخد