2777
2789
عنوان

تجربه

192 بازدید | 6 پست

سلام دوستان خوبم

امشب اتفاقی افتاد که گفتم شاید مطرح کردنش مفید باشه

همیشه مامانم میگه وقتی دعوات میشه با شوهرت سعی کن کشش ندی و کوتاه بیای،یه لحظه تصور کن که همسرت دیگه کنارت نیست،چه حالی میشی؟

منم سعی میکردم حرف مامانمو بفهمم ولی درکش نمیکردم تا امشب که حال همسرم سر یه گله ای که من ازش کردم بد شد و قلبش درد گرفت.من یه جوری گریه میکردم و نگران بودم و ترسیده بودم که بیچاره هول کرد فکر کرد منم چیزیم شده.تصور اینکه یه وقت اتفاق بدی براش بیوفته غیرقابل تحمل بود.

زندگی هممون پر از بالا و پایین و مشکلات ریز و درشته.بد نیست گاهی تو دعواها کوتاه بیایم و یه لحظه تصور کنیم خدایی نکرده اگه دیگه نباشن ...

خیلی مهربونی❤ازت ممنونم❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

البته اینی که شما میگی درسته اما این نباید دو طرفه باشه؟

بله درسته باید دوطرفه باشه و فکر میکنم با تکرار این کار از طرف ما آقایون هم یکم یاد بگیرن

اما من چه همسرم یاد بگیره چه یاد نگیره بعد از امشب سعی میکنم همیشه اینکارو بکنم

خیلی مهربونی❤ازت ممنونم❤
اره واقعا ولي كو گوش شنوا😄 من ك تخت گاز ميرم تو دعواهاااا

منم مثل شما بودم تقریبا

اما امشب که یه لحظه واقعا فکر کردم شاید طوریش بشه تصمیم گرفتم از این به بعد مهربونتر باشم

خیلی مهربونی❤ازت ممنونم❤
بله درسته باید دوطرفه باشه و فکر میکنم با تکرار این کار از طرف ما آقایون هم یکم یاد بگیرن اما من چه ...

امیدوارم یاد بگیرن عزیزم و زندگی شما هم عالی پیش بره اما گاهی کوتاه اومدن بیش از حد هم خوب نیست

امیدوارم یاد بگیرن عزیزم و زندگی شما هم عالی پیش بره اما گاهی کوتاه اومدن بیش از حد هم خوب نیست

درسته موافقم

ممنونم عزیزم امیدوارم زندگی شما هم پر از خوشی باشه

خیلی مهربونی❤ازت ممنونم❤