2777
2789

هرکاری می کنم نمی تونم بهش فکر نکنم

بااینکه الان خیلی وقته دیگه ازش خبر ندارم

شاید رل زده باشه ولی نمی دونم چرا نمی تونم فراموشش کنم  

چیکارکنم یادم بره

با اینکه الان رل دارم ولی بعضی وقتا به اون فکر می کنم

دست خودم نیس

امشب یاد یه حرف اش افتادم گریه ام گرفت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من‌چی بگم ک سالهاس باهاشم

الان تهههه بن بستم‌انگار ولی نمیخوام کات کنم

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/

نتونستم فراموش کنم❤️‍🩹

💜                                                                                                                                                                                                                                           
اگه فراموش کرده بودم الان با این تاپیکت یادش نمیوفتادم😂

ب نظرت من ک جرئت کات ندارم چیکار کنم

بیا تاپیک قبلم‌ بی زحمت

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/
من‌چی بگم ک سالهاس باهاشمالان تهههه بن بستم‌انگار ولی نمیخوام کات کنم

باورت می شه تمام حرفاش یادمه

امشب یاد یه حرف اش افتادم 

واسه نامزدی مون کلی نقشه ها داشت

کلی حرف زده بود

چرا وقتی نتونستی فراموشش کنی با کس دیگه رل زدی اون چه گناهی کرده

برا فراموشی اون رل زدم

ولی الان رلم رو دوست دارم ولی نمی تونم اونو فراموش کنم

حتی رل هم می دونه

اونو

بخاطر اینکه اسم اونو خودش یکی هس گفته بگو از این به بعد بهم علی

اسم اش امیرعلی  هس 

اسم اونم همین بود

بخاطر همین گفته بگو علی

من سه سال گذشته ولی میدونم تا ۶ ماهه پیش با کسی نبوده و برای من پست گذاشته و تو لایوشم ناشناس بودم بهش گفتن عشق داری گفت مشخصات منو گفت گفت اما دیگه میدم مامانم برام زن پیدا کنه🙂

زندگی پر از آدمای دروغگو است ک از دروغ متنفرن.🫧