2777
2789
عنوان

بهم میگه واسه من دختر زیاده😑

193 بازدید | 13 پست

میگه اهل ازدواج نیستم 

دوست ندارم تپ آسیب ببینی 

بعد میگه دختر واسه من زیاده 

منم گفتم منم فعلا قصد ازدواج ندارم 

خاستگارم دارم ولی فعلا قصدشو ندارم

خدایی چرا پسرا انقدر اعتماد به سقف دارن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هوف من پسری ک به قول خودش عاشقم بود و من هیچ وقت قبول نداشتم اینو دختر بهش معرفی میکردن ک چهرش از من بهتر بود میگفت من به تو لطف کردم قبول نکردم چون تورو میخواستم😐

زندگی پر از آدمای دروغگو است ک از دروغ متنفرن.🫧

اعتماد به سقف کوفتی شون به خاطر یه مشت دختر ول و هر.زه اس که تن به خواسته های غیر مشروع پسرا می دن و اسمش رو می زارن روشنفکری ،همین پسرایی که پشیزی هم نمی ارزن یهو جو می گیردشون فکر می کنن همه دخترا اونجوری ان و یا باید اونجوری باااشن ،هوا برشون می داره 

خواهشا شما خودت رو از همچین رابطه ی سمی زووودتررر بکش بیرون ، ارزش واقعی خودت رو بدون ،و بزار اون هم بره دنبال لیاقت خودش

اعتماد به سقف کوفتی شون به خاطر یه مشت دختر ول و هر.زه اس که تن به خواسته های غیر مشروع پسرا می دن و ...

دقیقا راست میگی فکر میکنه هر چیزی خواست باید بهش برسه حتما یه چیزی گفت که من خودم اصلا باورم نمیشد. جوابشو دادم اونم قهر کرد که چرا اینطوری گفتی