2777
2789
عنوان

النگو

| مشاهده متن کامل بحث + 1024 بازدید | 57 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

طلا به نظرم در بلند مدت ضرر نمیکنی من ۳ تا پهن اماراتی گرفتم ۵سال پیش دونه ای ۱۰ تومن الان شده دونه ...

اره 

طلا اماراتی خوبه به شرطی که آدم نفروشه وگرنه ضرره

مبارک باشهچندتا دارین یدونش چند گرم هست چقدر حساب کرد

قربونت برم

نمیدونم چند گرمه خیلی وقته خریدم توی دوران عقد خریدم اون موقع دونه‌ای بیست تومن شد بعضیاش یکم گرون تر بعضیاش ارزون‌تر میشه گرماش متفاوت بود ۵تا عزیزم

فکر میکنم اگه من به هر دری زدم و اونی نشد که می‌خواستم بشه لابد؛ قسمت خرافه نیست...!هست واقعا...

قربونت برمنمیدونم چند گرمه خیلی وقته خریدم توی دوران عقد خریدم اون موقع دونه‌ای بیست تومن شد بعضیاش ...

مبارک باشه به دل خوش 

منم با نامزدم رفتم دیدم اجرتش بالا هست به جای النگو با وزن بیشتر برداشتم النگو امارتی بود وزنش ۶گرم و خورده ای من النگو تراش برداشتم ۹گرم دونه ای 

مبارک باشه به دل خوش منم با نامزدم رفتم دیدم اجرتش بالا هست به جای النگو با وزن بیشتر برداشتم النگو ...

قربونت برم

مبارکت باشه عزیزم دل خوش بپوشی فرقی نداره زیاد طلا کلا سرمایس انشاالله بیشترش کنی 

فکر میکنم اگه من به هر دری زدم و اونی نشد که می‌خواستم بشه لابد؛ قسمت خرافه نیست...!هست واقعا...

قربونت برممبارکت باشه عزیزم دل خوش بپوشی فرقی نداره زیاد طلا کلا سرمایس انشاالله بیشترش کنی

من خودم مجرد بودم بابام اینا برام خریدن ۶تا 

الان نامزد کردیم یدونه خریدن رفتیم برا جشن عقدمون طلا بخرم اونجا هم دوتا دیگه النگو با یه دستبند گرفت