2777
2789
آره راستش میترسیدم از دستش بدم تقریبا بچه حرف گوش کنیه میترسم مادرش پول پرسته بدش به یکی واس پول

اخه سن دختر خانوم هم خیلی کمه بزار بره دانشگاه یکم مستقل بشه یکم زندگی کنه واسه خودش زوده بخدا گناه داره شما اقایون چقدر خودخواهید💔😭😭

خودتون چند سالتونه؟ نگو مادرش پول پرسته خودتم بچه دار بشی میفهمی ادم برا بچش آسایش و رفاه میخاد

من ۲۳ سالمه ولی از اقوامن ازم شناخت دارن میدونن پسر بی عرضه ای نیستم و ام دی اف کارم ولی اینجور که از اطرافیا شنیدم مادرش اگه کارمند بیاد واسش میدش به کارمند 😏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه سن دختر خانوم هم خیلی کمه بزار بره دانشگاه یکم مستقل بشه یکم زندگی کنه واسه خودش زوده بخدا گناه ...

اون که راجب فرهنگیان نوشتم رو نظرت رو لطفا بده منم از همین دانشگاه رفتنش بود که رفتم قبل کنکورش خواستگاری کردم 

اخه سن دختر خانوم هم خیلی کمه بزار بره دانشگاه یکم مستقل بشه یکم زندگی کنه واسه خودش زوده بخدا گناه ...

بخدا اگه بدونم حرفشون حرفه حتی تا همون ۱۰ سال که گفت مادرش تا همونم میمونم 

اون که راجب فرهنگیان نوشتم رو نظرت رو لطفا بده منم از همین دانشگاه رفتنش بود که رفتم قبل کنکورش خواس ...

من حس کردم میخای قبل دانشگاه رفتن زنت شه که دیگه دست از پا خطا نکنه درسته؟ 

اگه درسته حدسم تروخدا اینکارو نکن حق زندگی و جوونی کردنو نگیر ازش تو احساسات قرارش نده که بهت جواب مثبت بده یروز به خودش میاد میبینه هیچی جوونی نکرده گناه داره 😪

خب واقعا زوده براش . اون الان ب فکر درس و آیندشه حتی اگه بخوای قولش و بهت بدن ب شدت ذهن دختره مشغول ...

آخه مادرش گفته بود بزارید کنکور بده اگه قبول شد فرهنگیان نه اگه قبول نشد باشه خب منم خیلی ناراحت شدم سر این حرفش انگار من زاپاسشون هستم این وسط

میره دانشگاه بعد دوسپسر میگیره.بذار کنکورش بده خودت مخ دختره رو بزن .

خب مگه حق جوونی و کسب تجربه نداره ، حتما باید اولین و اخرین شوهرش باشه بزار بره دانشگاه یکم تفریح کنه ازدواج سراسر مسئولیته 

من حس کردم میخای قبل دانشگاه رفتن زنت شه که دیگه دست از پا خطا نکنه درسته؟ اگه درسته حدسم تروخدا این ...

نه نبخدا اصلا اون دانشگاه فرهنگیان قصدش ک دانشگاه فرهنگیان هم که دخترن فقط مگه دختر نیستن؟