مادرش قسم خورد تا ۱۰ سال دیگه نمیزارم دخترم ازدواج کنه بنظر شما جواب رده داده یا جواب بلاتکلیف آخه منم شرایطم جور نبود فقط یه جور خواستم قولش رو بگیرم و اینکه حس خیلی قوی داشتم که دختره بهم علاقه منده و اینکه از خودم تعریف نکنم منو اون خیلی بهم میاییم منم بخاطر همین احتمال میدادم که دست رد بزنن به مادرم گفتم زمانی بره بگه که دخترشم خونه باشه و بشنوه تا بدونه که خاطرشو میخوام که حداقل اگه اونم منو خواست بخاطر من خواستگاری چیزی قبول نکنه چون رو حرف مادرش اصلا نمیشه حساب کرد حالا بنظر شما جواب رد داده یا نه
خودتون چند سالتونه؟ نگو مادرش پول پرسته خودتم بچه دار بشی میفهمی ادم برا بچش آسایش و رفاه میخاد
من ۲۳ سالمه ولی از اقوامن ازم شناخت دارن میدونن پسر بی عرضه ای نیستم و ام دی اف کارم ولی اینجور که از اطرافیا شنیدم مادرش اگه کارمند بیاد واسش میدش به کارمند 😏
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اون که راجب فرهنگیان نوشتم رو نظرت رو لطفا بده منم از همین دانشگاه رفتنش بود که رفتم قبل کنکورش خواس ...
من حس کردم میخای قبل دانشگاه رفتن زنت شه که دیگه دست از پا خطا نکنه درسته؟
اگه درسته حدسم تروخدا اینکارو نکن حق زندگی و جوونی کردنو نگیر ازش تو احساسات قرارش نده که بهت جواب مثبت بده یروز به خودش میاد میبینه هیچی جوونی نکرده گناه داره 😪