2777
2789
عنوان

دخترایی که روتین پوستی دارین

186 بازدید | 25 پست

محصولات پوستی رو میخوام که هم قیمت مناسب باشه هم تاثیر خوبی داشته باشه ، اگه شما می‌شناسید معرفی کنید و در کنارش لطفا  بگید  اصلا ترتیب روتین پوستی چیا باشه و کدومش اضافه هست و کدومش واجب ؟

اول بگو نوع پوستت چیه

اگ سوالی داشتین یا تگم کردین گاهی اوقات ممکنه یه چصه طول بکشه تا جواب بدم چون بعضا ممکنه هر پنجشنبه ب کاربریم سر بزنم و بابت این موضوع پیشاپیش عذرخواهی میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ی سوال باید دکتر تجویز کنه؟

لزومن ن

اگ سوالی داشتین یا تگم کردین گاهی اوقات ممکنه یه چصه طول بکشه تا جواب بدم چون بعضا ممکنه هر پنجشنبه ب کاربریم سر بزنم و بابت این موضوع پیشاپیش عذرخواهی میکنم

تونر بگیر واجب پد سکع ای برا تونر اگ جوش میزنی کرم ضدجوش بیواکوا بگیر ماسک ورقه ای  من از اینا استفاده میکنم کم کم دارم با پول خودم میخرم روتین پوستیمو قیمتاشونم مناسب خواستی درخواست دوستی بده عکساشون برات بفرستم البت فرقی نمیکنه

راکوتن یک برند ایرانی خوبه قیمتش و کیفیتش شوینده و ابرسانشو استفاده کردم عالیه 

ببین اول بشور صورتتو بعد خودت ببین نسبت به بافت محصولی که قراره استفاده کنی اول سبک ترین و کم کم اونایی که بافت کرمی طور دارن بزن 

معمولا اول تونر بعد آبرسان و بعدش هم حالا اگه کرم ضد لک یا ضد جوشی که میخوای استفاده کنی 

اگه بالای ۳۰ هستی رتینول به روایت پوستیت کم کم اضافه کن چون از چروک جلوگیری می‌کنه 

اگه دکتر تجویز کنه بهتره ولی هزینه ی ویزیت و داروها ممکنه چند میلیون بشه

اخه گفتم چون من نمیتونم تشخیص بدم پوستم چیا نیاز داره هم الکی خرج نکنم و هم اشتباه

♡내가 한 가지아쉬운 점은 코코아 우유가 떨어졌다는것 

اول بگو نوع پوستت چیه

وقتی دست میزنم نه خشکه نه چرب میشه گفت مختلط ولی کم آبه پوستم ، مستعد جوش هم هست ، چند وقتیه به خودم نرسیدم احساس میکنم منافذ باز پوستم زیاد شدن ، جای جوش ها لک شدن و یه حالت مردگی شاید پیدا کرده پوستم 

وقتی دست میزنم نه خشکه نه چرب میشه گفت مختلط ولی کم آبه پوستم ، مستعد جوش هم هست ، چند وقتیه به خودم ...

منم همین بودم 

شوینده ژل شستشوی ابرسان سیلکر میزنم

سرم هیالورونیک اسید ابرسان و مرطوب کننده آتوپیا آردن و ضد افتاب درماتیپیک هیدرا

راکوتن یک برند ایرانی خوبه قیمتش و کیفیتش شوینده و ابرسانشو استفاده کردم عالیه ببین اول بشور صورتتو ...

نه پایین ۲۵ سالمه ، ترمیم کننده واسه جای جوش بزنم خوبه ؟ چیکار کنم که پوستم از حالت مردگی در بیاد شاداب و صاف و درخشان بشه

اخه گفتم چون من نمیتونم تشخیص بدم پوستم چیا نیاز داره هم الکی خرج نکنم و هم اشتباه

منی که پوستم حساسه و شرایط دکتر پوست رفتن ندارم باید از یه جایی شروع کنم به پوستم برسم تا شاداب بشه