2777
2789

کلا آدم کینه ایی نیستم زود میبخشم فراموش میکنم ولی یچیزی وقتی خوردم کنه طرف از چشمم بیوفته دیگه نمیتونم ببینمش یکی از فامیلای شوهرم خونه مادرشوهرم بود( منو جاریام با مادرشوهرم تو ی ساختمونیم رابطمونم خوبه یکی مهمون داشته باشه بقیه میریم کمک )بعد جازی بزرگه غذا پخت من خونه مرتب کردم جاری وسطی هم دسر آماده کرد و کیک پخت و پذیرایی باهر ۳تامون بود از صبحم من پیشه زنه بودم ک حس تنهایی نکنه و ... 

شب ک شد من پریود بودم با جاریم ظرفارو شستیم اون جاریمم خشک میکرد بعد من گفتم  خستم انق کمرم  درد میکنه و ...جاریامم گفتن برو استراحت کن ما هستیم منم گفتم ن باهم بریم دیگ ... یهو زنه برگشت بهم گف واه همه کارا رو جاریت انجام داد تو خسته ایی(منظورش همون جاریم بود ک غذا درست کرد)واقعا هنگ کردم مادرشوهرم گفت ن همه ب اندازه خودشون کمک کردن دستشون درد نکنه،من واقعا زیاد کمک نکردم ولی کسی تاحالا چنین حرفی بهم نزده بود حتی جاریامم همچبن چیزی بهم نگفتن منم سریع با حرص خدافظی کردم و رفتم خونم ب شوهرم گفتم شوهزم میگ خو شعور نداره چیکار کتم مهمونه (ولی عصبانی شد )

امروز دوباره اومده بود فردا هم هست امروز زنگ زد ک بیا و .. بعدم گف اووو تو تا ساعت ۱۰میخابی ساعت ۱۰ چخبره خابه 😐😐یکم ب جاریم کمک کردم جاریمم حرصی بود میگف یسره حرف میزنع 🤦‍♀️🤦‍♀️دیگم نرفتم پیشش جاری بزرگمم زنگ زد گف بیا گفتم نمیتونم بیام شرمنده ،اصلا هم باهاش گرم نگرفتم شوهرمم گف اصن محلش نذار ولی نمیدونم کارم زشته یا نه🥲😔آدم کینه ایی نبودم حتی دوسش داشتم اما اصن از چشمم افتاد نمیدونم اینکه محلش نذاشتم و بام  حرف میزد نگاش نمیکردم الان میگم اون بیشعوره من چرا مثه اون رفتار کردم نمیدونم ولی دلم واقعااا نمیخاد ببینمش ازش دلگیرم🥲🥲

خانوم عباس آقا نیستم هرچی میزدم قبول نمیکرد مجبور شدم اینو بزنم پس همش ازم نپرسید 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه میشه از رژیمت برام بگو میخام ۴ کیلو کم کنم نمیتونم،،ببخشید بی ربط ب موضوع بود،،ب نظرم خوب کردی محل ندادی چون اون پاشو از گیلیمش درازتر کرده 

خدایا عاقبت همه مون رو ختم بخیر کن .
زنه دو به هم زن هست دقیقا یه حرف هایی می زنند که یه جمع به هم بریزند

دقیقا میخاس دو بهم زنی کنه جاریش از دستش گریه میکنه در این حده شوهرمم امروز میگف این دو بهم زنه این ماموزه اگ دو بهم زن نبود اون حرف و نمیزد اون حرف و زد تا بین تو و جاریتو بهم بزنه 

خانوم عباس آقا نیستم هرچی میزدم قبول نمیکرد مجبور شدم اینو بزنم پس همش ازم نپرسید 

چه خانواده صمیمیی !خوش باشید همیشه بعدشم کسی که درک و شعورش در اون حده که بهت این حرفارو زده نباید ج ...

مرسیی عزیزدلمم  همچنین😘😘

اره درک و شعور نداره هرچی ب دهنش میاد میگه 

اگه میشه از رژیمت برام بگو میخام ۴ کیلو کم کنم نمیتونم،،ببخشید بی ربط ب موضوع بود،،ب نظرم خوب کردی م ...

رژیمم فستینگ بود عزیزم تو ۲ماه ۱۲کیلو کم کردم هرروز ۱۶ساعت روزه بودم فقط  آب و چای و قهوه میخوردم ساعت آزادیمم محدود بود  شیرینی جات نمیخوردم نون خیلیی کممم برننجم روزی ۵قاشق  همین

اگه روابطت با جازی و مادر شوهر خوب برو .عادی برخورد کن .قدر این خوب بودن رو بدون .نزار حرف ببره از ...

اره امروزم جاریم زنگ زدیساعت صبح  رفتم تا فکر نکنه  رابطم با جاریام خوب نیس حتی باورت نمیشه گف نکنه رابطتتتون خوب نیس ک  نیومدی ،جاریمم  بهش گفت رابطمون اگ خوب نبود اینجا باهم زندگی نمیکردیم 

رژیمم فستینگ بود عزیزم تو ۲ماه ۱۲کیلو کم کردم هرروز ۱۶ساعت روزه بودم فقط آب و چای و قهوه میخوردم سا ...

ممنون از توضیحت عزیزم انشالله برسی ب ایده آلت

خدایا عاقبت همه مون رو ختم بخیر کن .