2777
2789

اینجا زیاد میبینم همش بحث میکنن که چرا تو مهمونی مرغ کم بود گوشت کم بود من سیر نشدم من گشنه برگشتم 😶😶😶😶مگه شما چقد میخورید ؟؟تو مهمونی هم زیاد میخورید؟ مثلا تو‌خونه دو بشیاب برنج و یه سینه بزرگ بخورید تو مهمونیم یه تیکه سینه بزرگ مرغو‌برمیدارید میذارید بشقابتون؟؟؟؟ 🙁🙁🙁🙁🙁🙁چرا من این چیزارو‌عیب میدونم 😒😒😒😒🫣🫣🫣واقعا برام‌سواله 

مثلا من خونه خودمون باشه ۳ تا شیرینی خامه ای یکجا میتونم بخورم اما مهمون باشم یه دونه برمیدارم من عجیبم یا شما 

من مهمونی میرم طرف حتی برینه برامم ازش تشکر میکنم انقدر معذبم

🚫🚫🚫کسایی ک نظر مخالف من دارن تحت هیچ شرایطی ، تاکید می‌کنم تحت هیچ شرایطی کامنت من رو رپیلای نزنن‌ و در تایپک های من شرکت نکنن چون نظرشون رو نه میخونم نه جواب میدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونی که کم‌میذاره عجیبه. ادم چکار داره  مهمون چقد میخوره باید وقتی دعوت کرد اندازه خوردن یه انسان نرمال غیرخجالتی غذا تهیه کنه

آدما ازت میپرسن شغلت چیه تا به اندازه درآمدی که داری بهت احترام بذارن...

والا من هرچقد دلم بخاد میخورم ب اینچیزا فک نمیکنم🙄🙄🙄

مگه این ک رودروایسی داشته باشم با صاحب خونه ک کمتر بخورم

ن ک زیاد بخورما ولی خب هرچی هرچقد دلم بخاد برمیدارم

بعدم بعضیا واقعا خسیسن کم غذا میزارن

من وقتی میرم جایی ناخوداگاه کم میخورم ولی یه سری میزبانا خیلی کم غذا درست میکنن من کسی بیاد خونه م انقد میپزم که یارو سه دیس هم خورد باشه غذا

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد