2777
2789

سلام به همه ی شما مهربونا، ممنون که جوابمو میدین، میخواستم بپرسم وقتی منتظر بارداری بودین، قبل از اینکه پریودتون قطع بشه، یا قبل از اینکه بخواین بیبی چک بزنین یا آز بدین آیا کسی بوده که از رنگ حاله ی دور سینش که تیره شده فهمیده بارداره؟ آیا همچین اتفاقی اننننقدر زود میوفته یعنی قبل از اینکه بدونین باردارین؟

میشه برای مامان شدنم دعا کنی دوستم؟ ایشالا دلتون شاد بشه   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واسه من ازماه سوم کمی تیره شد

من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤
پس از اول یعنی ماه اول تیره نبود؟

نه عزیزم هیچ تغییری نداشت تاماه سوم

بارداری دیگمم آخرای بارداریم تیره شد

من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤
  پس یعنی ایت ماه هم نیستم

نه خب ربطی نداره چون سر دخترم هم اخرا تیره شد.این چیزارو نمیشه ملاک قرار دارد.تکرر ادرار نداری؟؟؟

انشاالله که هستی

یه مامان ۲۹ ساله پر انرژی💪💪مامان مهراس ماهور مسیحا  من میتوااااااانم💪
نه خب ربطی نداره چون سر دخترم هم اخرا تیره شد.این چیزارو نمیشه ملاک قرار دارد.تکرر ادرار نداری؟؟؟ ا ...

نه ندارم، اما کمی سینه هام دردناکه ، دوروز دیگه تاریخ پریودمه، دلهره دارم  این ماه سه تا فولیکول خوب داشتم اما دکتر آمپول نداد بهم، خسته ام، میشه برتی منم دعا کنید؟ خدا دعای بقیه رو در حق آدم قبول میکنه، بلکه به منم یه نیم نگاهی کرد  ، انشالا نینیتون عاقبت بخیر باشه به حق سه ساله امام حسین

میشه برای مامان شدنم دعا کنی دوستم؟ ایشالا دلتون شاد بشه