2777
2789

ینی همه راهرو رفتم.اصلا راضی نمیشه

من پارسال دوهفته رفتم نشستم تو مهد ولی از کنارم جم نمی‌خورد.خب گفتم امسال واجب نیست سال دیگه فهمیده میشه می‌ره.

الان چند روز اول رفت.ولی یهو گفت نمی‌رم و گریه می‌کنه.

اینم بگم اتفاقی مثل دعوا کردن و اینها نیست.

با کلی سوال از زیر زبونش کشیدم و فهمیدم با بچه ها نمیسازه.کلا از بچه ها بدش میاد.دلش میخاد خودش نفر اول باشه.

میگه دلم میخواد بزنمشون.تو بازی و ورزش شرکت نمیکنه و چون سختشه شروع می‌کنه به گریه.

اینم بگم تو بچه های فامیل خوبه وبازی می‌کنه و اجتماعیه.ولی دعوا هم میکنن که مقصر دعوا همیشه دختر من نیست.

رفتم مشاوره و گفت بزور ببرش و خودت برو خونه.امروز همین کارو کردم ولی کلییییی جیغ زو گریه کرد تو مهد ولی ارومش کردن و کلا یساعت و نیم بعد مدیرشون اوردش.چون خونمون نزدیکه.

روحم خستس.بنظر شما مشکلش چیه؟

چکار دیگه باید بکنم؟

میشه برا بچم دعا کنی....

خدا کمکت کنه سخته

خوبی حرف زدن باخدا اینه لازم نیست منظورت رو براش توضیح بدی💖...ولی جدای از این حرفا طرف یه سیب از درختش کندن، داره دهنمون رو سرویس میکنه اونوقت تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و حوریاش رو بمالی؟🤦‍♀️🤷‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اگه یه روز بچه دار شم نمیذارم بره مدرسه خودم یادش میدم آخرم میگم فقط برو امتحان بده دیپلمت رو بگیر از بس از مدرسه متنفرم

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...

مدیرش اشتباه کرده این دیگه فهمیده میتونه با گریه بگرده 

پیج اینستام @aisan.2018 لباس وارداتی میفروشم اگه دوس داشتی فالو کن😉تلگرام https://t.me/froshgah_aisan  واتسآپ https://chat.whatsapp.com/Bb1bp94frsq01h4TXFigMU

دخترتون لوس شده عزیزم

معنی اجبار رو‌نفهمیده از بس بهش نه نگفتید

قاطع باشید

دختر منم پیش دبستانی هست خیلی نازش رو‌میکشم به حرفاش گوش میدم ولی بسیار مقرراتی هستم کامل فهمیده بگم نه ساعتها هم گریه کنه نظرم عوض نمیشه

در واقع تقصیر والدین هست که بچه اینجوری میشه

همون آني سابقم كه از ٨٩ عضو بودم...
من اگه یه روز بچه دار شم نمیذارم بره مدرسه خودم یادش میدم آخرم میگم فقط برو امتحان بده دیپلمت رو بگی ...

بزرگترین ظلم به بچه همینه

از جامعه دورش کنی اخرش که چی

نمیخواد بره دانشگاه؟ سرکار؟ ازدواج؟

تا کی میخوای تو‌خونه نگهش داری و‌ضد اجتماع بزرگش کنی؟

همون آني سابقم كه از ٨٩ عضو بودم...
دخترتون لوس شده عزیزممعنی اجبار رو‌نفهمیده از بس بهش نه نگفتیدقاطع باشیددختر منم پیش دبستانی هست خیل ...

بخدا لوسش نکردم.نه هم خیلی گفتم.بقدری گریه می‌کنه که دست و پایش می‌لرزه.

امروز انقد جیغ زد ولی بزور نگه داشتنش

میترسم مشکلش روابط اجتماعی باشه.اخه ی هفته بدون استرس رفت.واقعا عجیبه برام.

همینکه بازی بچه هارو ببینه حسودی می‌کنه چون نمیتونه بره تو جمعشون

میشه برا بچم دعا کنی....