2777
2789
عنوان

دختر امسال پیش دبستانی ولی اصلا راضی نمیشه بره🤕

| مشاهده متن کامل بحث + 246 بازدید | 26 پست
میگم‌ آخه قبول نمیکنن.پسرم دوهفته رفته دوبار مریض شده بخدا خسته شدم از مریضی کاش همون آنلاین بود

اره کاری نمیشه کرد یه هفته اجازه بگیر بزار خونه حالش خوب بشه خودش بخونه خونه بعد بهتر شد بره بری دکتر مینویسه

مگه میشه قبول میکنن؟منم دلم میخواد نره مدرسه

گناه دارن که اینجوری فقط تو خونه ور دل بابامامان که چی بشه .بذار بره همه چیو یاد بگیره من بچم کلاس اول رفته اولش سخت بود الان خداروشکر از پس خودش برمیاد چقدر عوض شده چقدر از بقیه یاد کرفته هر دفعه سرمسایل مدرسه قانون و حرفای جدید یاد میگیره.اجتمع بودن خیلی مهمه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره کاری نمیشه کرد یه هفته اجازه بگیر بزار خونه حالش خوب بشه خودش بخونه خونه بعد بهتر شد بره بری دکت ...

اره فعلا ک خونس.همش میگم کاش زودتر بزرگ شن ازاونور میگم ن بزرگ شن بدتره 

بخدا لوسش نکردم.نه هم خیلی گفتم.بقدری گریه می‌کنه که دست و پایش می‌لرزه.امروز انقد جیغ زد ولی بزور ن ...

مقاومت کن عزیزم و از گریش نترس هیچیزیش نمیشه

با مهربونی مدام‌تکرار کن باید بری 

کوتاه هم‌نیا

بلاخره یه راهی پیدا میکنه که بتونه دوست پیدا کنه

از مشاور مهد هم کمک بگیر

همون آني سابقم كه از ٨٩ عضو بودم...
مقاومت کن عزیزم و از گریش نترس هیچیزیش نمیشهبا مهربونی مدام‌تکرار کن باید بری کوتاه هم‌نیابلاخره یه ...

دقیقا همین کارو میکنم .ولی میترسم بچه مشکلی داشته باشه.اخه بشدت از جمع غریبه می‌ترسه.بچه ها چون غریبن می‌ترسه ازشون.نمتونه براشون ارتباط بگیره.اصلا میگه از بچه ها بدم میاد دلم میخواد بزنمشون

میشه برا بچم دعا کنی....
دقیقا همین کارو میکنم .ولی میترسم بچه مشکلی داشته باشه.اخه بشدت از جمع غریبه می‌ترسه.بچه ها چون غریب ...

اشکالی نداره توجه نکنید به حرفاش

از خوبی بچه ها بگید ازاینکه میتثنه با همسناش بازی کنی

بگید زدن هم کار بدیه باید یاد بگیری بغلشون کنی و باهاشون دوست شی

شما مقاومت کن بچه خودش راهش رو پیدا میکنه

بزرگترین ظلم به بچه همینهاز جامعه دورش کنی اخرش که چینمیخواد بره دانشگاه؟ سرکار؟ ازدواج؟تا کی میخوای ...

نگفتم از اجتماع دورش میکنم نگران نباش خودم هم مهد رفتم هم مدرسه دیدم هیچی توش نیس نمیخواد برام توضیح بدی میفرستم کلاس هایی که دوست داره مهارتهایی که دوست داره اتفاقا وقتی یه چیزی بلد باشه که همه بلد نیستن اعتماد به نفسش میره بالا ۱۲ سال عمر عزیزش رو حروم نمیکنم رو چوب سخت نیمکت و صندلی بشینه و هیچ چیز کاربردی یاد نگیره که بعد ۱۲ سال از مدرسه بدون هیچ علمی بیاد بیرون غمگین و سرشکسته باشه مدارس ما مگه چی یاد میدن جز یه مشت درس تئوری همه بچه هام ناراحتن از اینکه میرن اتفاقا مدارس استعداد و اعتماد به نفس بچه ها رو میکشه از نظر من دیپلمشم خودم کمکش میکنم فقط بره امتحان بده بگیره تو مغز خودم از این درسای تئوری به اندازه ای انبار شده که بتونم انتقال بدم و نخوام بفرستمش جای دیگه که یکی با نامهربونی یادش بده

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
اشکالی نداره توجه نکنید به حرفاشاز خوبی بچه ها بگید ازاینکه میتثنه با همسناش بازی کنیبگید زدن هم کار ...

ممنون.ی کم دلم آروم شد با صحبتهاتون.🌹

میشه برا بچم دعا کنی....
نگفتم از اجتماع دورش میکنم نگران نباش خودم هم مهد رفتم هم مدرسه دیدم هیچی توش نیس نمیخواد برام توضیح ...

چشم توضیح نمیدم براتون

چقدر خشمگین هستین شما

ممنون.ی کم دلم آروم شد با صحبتهاتون.🌹

نگران نباش عزیزم هیچ مشکلی نداره و به زودی عادت میکنه🩷

این وروجک ها تا بزرگ شن هر روز یه سازی میزنن

خدا بهمون توان بده😅

چشم توضیح نمیدم براتونچقدر خشمگین هستین شما

چقدر خوب که شما آرام هستین و چقدر خوب که توضیح نمیدین چون خودمون توضیحات رو با چشممون دیدیم واقعا نیازی بهشون نداریم ممنونم اگر کسی حرف تازه ای برای گفتن داشته باشه من واقعا استقبال میکنم اما حرفای قدیمی و کلیشه ای آره حقیقتا یه مقدار خشمگینم میکنه

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
چقدر خوب که شما آرام هستین و چقدر خوب که توضیح نمیدین چون خودمون توضیحات رو با چشممون دیدیم واقعا نی ...

عزیزم من دوتا بچه دارم ۱۲ و ۵ ساله

تمام این افکار شما رو قبل از اینکه دختراولم بخواد بره مدرسه داشتم و‌دوست داشتم معلم تو خونه داشته باشه

از چندین مشاور کمک گرفتم ( که همه مخالف نرفتن بچه به مدرسه بودن)، رفتم تمامی مدارسی که فکر میکردم کمترین فشار و اسیب رو به بچه میروسونن بررسی کردم

در اخر به خودم گفتم فقط یکسال حضوری بره ببینم چی میشه و اصلا پشیمون نشدم ...

الان که دخترم کلاس هفتم هست با تمام وجودم خوشحالم که تصمیم درستی گرفتم چون تو تایم مدرسه ۵ یا ۶ ساعته بچه ها تعامل با بقیه با طرز فکرهای مختلف با رفتارهای مختلف رو میبینن و زندگی میکنن باهاش...

سیستم اموزشی ما افتضاح هست حرفی توش نیست ولی بچه ما هم جدا از این جامعه نیست...

اگه نظر دادم تکرار حرفای طوطی وار  و کلیشه ای نبود فقط تجربه خودم و نگرانی که ۷ سال پیش داشتم رو گفتم...

امیدوارم روزی که بچه دار میشید بهترین تصمیم رو براش بگیرید🙂