2777
2789

مثلا جنبه مثبت از سلیقه بقیه استفاده کردین یا راجب بیماری ها اطلاعاتی یاد گرفتین که بدردتون خورده یعنی هرچی که خیلی براتون مفید بوده

منتظرم...

واسه کسی که از ارتفاع بترسه بالا اومدن یه اشتباه محضه  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله داشته و اینکه همیشه نظرات خوندم 

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

خیلی خیلی خیلی مفید بود برام پخته شدم روی رابطمم تاثیر مثبت داشت فقط بدیش اینه ک همش توهم خیانت دیدن دارم

ولی واقعا راضیم ازش

ثابت کرد ک نباید ب کسی اعتماد کنم و ظاهر زندگی دیگرانو با باطن زندگیم مقایسه کنم

🚫🚫🚫کسایی ک نظر مخالف من دارن تحت هیچ شرایطی ، تاکید می‌کنم تحت هیچ شرایطی کامنت من رو رپیلای نزنن‌ و در تایپک های من شرکت نکنن چون نظرشون رو نه میخونم نه جواب میدم

اره با کاربری قبلیم ک تعلیقش کردم اونزمان ک قصد باردار شدن داشتم تاپیک میزدم کمک میگرفتم خیلی بدردم میخورد یا ی جشنی بود چیزی از سلیقه بقیه کمک گرفتم یا لحضه های قشنگمو اینجا نوشتم تازه دستور پخت کیک و فلافل و اینچیزارو هم اینجا یا گرفتم و مهم تر از همه اینجا یاد گرفتم باید  قدر داشته هامو بدونم ...

خانوم عباس آقا نیستم هرچی میزدم قبول نمیکرد مجبور شدم اینو بزنم پس همش ازم نپرسید 

خیلی خیلی خیلی مفید بود برام پخته شدم روی رابطمم تاثیر مثبت داشت فقط بدیش اینه ک همش توهم خیانت دیدن ...

چقدر خوب خداروشکر

واسه کسی که از ارتفاع بترسه بالا اومدن یه اشتباه محضه