2777
2789

چرا انقدر لنگه کفش تو تصویره

زمانی که فرزندم را در آغوش کشیدم بند بند وجودم سرشار از او شد و تمنای دوست داشتنش تمام جانم را فراگرفت. رویای فردا را پیش چشمانم دیدم و غم هایم را به شب سپاردم تا نسوزد.

رو مخ منم هست

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من کبود شدم از بس لنگه کفش خورد تو صورتم 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
و کله های کچل مو جوونه زده

ااره اشغال و بی کیفیتم هستن

زمانی که فرزندم را در آغوش کشیدم بند بند وجودم سرشار از او شد و تمنای دوست داشتنش تمام جانم را فراگرفت. رویای فردا را پیش چشمانم دیدم و غم هایم را به شب سپاردم تا نسوزد.

مرور گر گردو نصب کنید راحت میشید

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...
و کله های کچل مو جوونه زده

شبیه واژن میمونه اه حالم بد میشه میبینم

اکانت دست دو رفیق ممنون میشم برا ارامشم صلوات بفرستی دوستان نینی سایتی  سرحرفم با اوناییه که کافیه یه تاپیک بزنی میان میگن خوشبحالت سطح دغدغتو ، یاچه فکرایی میکنی. گلم اینجا نینی سایته بدبخت خونه که نیست بزار راحت باشیم لدفا...اعتراف میکنم کاربری دیگری دارم😁

سلام

آموزش حذف تبلیغ:

🟪 اگر گوشی تون سامسونگه با خود همون مرورگرش بیایین و برید توی مرورگر ⬅️ بزنین روی سه تا خط پایین صفحه ⬅️ بعد قسمت مسدودکننده تبلیغ چند تا مسدودکننده تبلیغ پیشنهاد داده یکی رو دانلود کنین مثلا

AdGuard Content Blocker خوبه.

⬜️🟥مرورگر  Yandex Browser

✅️ مسدودکننده AdGuard Content Blocker در ۲ تا مرورگر سامسونگ و Yandex کار می کنه. 

🟥 مرورگر اپرا رو نصب کنین بعد برید توی تنظیمات و مسدودکننده تبلیغ رو روشن کنین.

🔥💧🔥💧این تاپیک در مورد کسانی که از لپ تاپ و کامپیوتر استفاده می کنن:

https://www.ninisite.com/discussion/topic/11748147

🟥🟥🟥 این تاپیک در مورد مرورگر اپرا گفتن:

https://www.ninisite.com/discussion/topic/11756703

🟪🟪🟪 این تاپیک هم در مورد مرورگر خود گوشی سامسونگ و ...

https://www.ninisite.com/discussion/topic/11766542

⭕️⭕️این مرورگرها رو تا این جا معرفی کردن.⭕️⭕️

⬇️

🟪 مرورگر خود سامسونگ ⬅️ بزنین روی ۳ تا خط پایین مرورگر ⬅️ مسدودکنندگان تبلیغ ⬅️ و نصب AdGuard Content Blocker از داخل خود مرورگر

⬜️🟥 Yandex Browser

🟥 مرورگر اپرا

🟦 مرورگر Brave

🟧 مرورگر گردو پلاس ❌️❌️❌️ ایرانیه توصیه نمیشه.

🟩 AdBlock browser 

🟨 مرورگر خود هوآوی

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

ایفون چی

سلام

در مورد آیفون نمی دونم.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

☹️مرسی

خواهش می کنم.

🦋🦋🦋

سلامآموزش حذف تبلیغ:🟪 اگر گوشی تون سامسونگه با خود همون مرورگرش بیایین و برید توی مرورگر ⬅️ بزنین ر ...

🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦

سلامآموزش حذف تبلیغ:🟪 اگر گوشی تون سامسونگه با خود همون مرورگرش بیایین و برید توی مرورگر ⬅️ بزنین ر ...

🔵🟡🔵🟡🔵🟡🔵🟡🔵🟡🔵🟡🔵🟡🔵🟡🔵🟡🔵