2777
2789

کم اوردم طوری ک دارم درد میکشم ولی اینطوری نمیتونم دیگ ادامه بدم دهن لق دهن بین بی مسئولیت هیچ ارزشی واسم قائل نیس فقط حرف حرف توعمل صفر کارهرشبم گریست طوری ک هیچوقت توشرایط سخت کنارم نبود همیشه مسائل بینمون ب خانوادش گفت اوناهم بخودشون اجازه بی احترامی سواستفاده ودخالت میدن دوسش دارم ولی کم اوردم اینم بگم ازدواج دومم

😊بلاخره شد🕊✨🤲🏻😊

شرایط منو داری....البته برامن سختره

فقط من ازدواج اولمه ....

آبجی گلم می شه یه فاتحه برای مادرم فاطمه بفرستی🤲❤کاش می توانستم بهترین جای  بهشت را برای مادرم❤ بخرم.مادرعزیزم کعبه من قبله من چه سبکبال پرواز کردی ...چه راحت تسلیم خواست خداشدی امیدوارم نوربه قبرت به باره😭😭😭همیشه در تک تک سلولهای وجودم خواهی بود...❤🌹روحت شاد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شرایط منو داری....البته برامن سخترهفقط من ازدواج اولمه ....

تاپیکای قبلموبخون عزیزم متوجه میشی توچ شرایط بدیم امیدوارم بزودی مشکلاتتون حل بشه🌻🤲🏻✨

😊بلاخره شد🕊✨🤲🏻😊

تنها صفت خوبش چیه باهمون زندگی کن طلاقم دردسرش بی نهایته بیخیال باش و اصلا ب هیچ رفتاریش اهمیت نده

اونقدرگریه کردم حس میکنم تارمیبینم باورت میشه مقصره ولی ب حرفامو گوش نمیده ته تهش میگ توروانی بلاکم میکنه میره باخانوادش درد ودل

😊بلاخره شد🕊✨🤲🏻😊

یکبار اتمام حجت کن بگو من بیار زندگیم از نو ساختم بازم میتونن سر پا بشم اگه زندگیمون منو دوست داری بین زندگیمون و خانوادت یکی رو انتخاب کن 

حتما قرار نیست قطع رابطه کنید فقط برای زندگی و حریم شخصیتون چهار چوب تعیین کنید

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

تاپیکای قبلموبخون عزیزم متوجه میشی توچ شرایط بدیم امیدوارم بزودی مشکلاتتون حل بشه🌻🤲🏻✨

یکم خوندم..

من کم اوردم اما بخاطر بچم تحملللللل می کنممم...

اگه بچه نداشتم صددر۱و کنارش می زاشتم

آبجی گلم می شه یه فاتحه برای مادرم فاطمه بفرستی🤲❤کاش می توانستم بهترین جای  بهشت را برای مادرم❤ بخرم.مادرعزیزم کعبه من قبله من چه سبکبال پرواز کردی ...چه راحت تسلیم خواست خداشدی امیدوارم نوربه قبرت به باره😭😭😭همیشه در تک تک سلولهای وجودم خواهی بود...❤🌹روحت شاد
یکبار اتمام حجت کن بگو من بیار زندگیم از نو ساختم بازم میتونن سر پا بشم اگه زندگیمون منو دوست داری ب ...

ایناروهرشب بهش میگم میگ باشه ولی باز همون رفتارداره همون کارا رومیکنه

😊بلاخره شد🕊✨🤲🏻😊

اونقدرگریه کردم حس میکنم تارمیبینم باورت میشه مقصره ولی ب حرفامو گوش نمیده ته تهش میگ توروانی بلاکم ...

خب ول کن بهش نگو بیخیال باش برو خونوادتو ببین جای من باشی چکار میکنی ؟ بابام فوت شده خانواده ام همیشه غمگینن اینم اذیتم کنه دیگه بیشتر له میشم

یکم خوندم..من کم اوردم اما بخاطر بچم تحملللللل می کنممم...اگه بچه نداشتم صددر۱و کنارش می زاشتم

خانواده خوبی ندارم بحاطر شوهرم تورو خانوادم موندم تصمیم سختی حتی ازخودم خجالت میکشم شرمنده خودمشدم ک چ ادمی انتخاب کردم والان چطوررهاکرده 

😊بلاخره شد🕊✨🤲🏻😊

ایناروهرشب بهش میگم میگ باشه ولی باز همون رفتارداره همون کارا رومیکنه

برو درخواست طلاق بده بترسونش یا مهرت بزار اجرا بگو یا زندگی رو درست کن یا من زندگی خودمو بسازم دیگه وضعیت بد تر از این که نمیشه

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

خب ول کن بهش نگو بیخیال باش برو خونوادتو ببین جای من باشی چکار میکنی ؟ بابام فوت شده خانواده ام همیش ...

روحشون شاد، عزیزم من خانوادم اگرخوب بودن این وضعیتم نبود توشرایط، سختیم ن خانواده ن شوهر ن خانواده شوهر از همه جا تحت فشارم

😊بلاخره شد🕊✨🤲🏻😊

برو درخواست طلاق بده بترسونش یا مهرت بزار اجرا بگو یا زندگی رو درست کن یا من زندگی خودمو بسازم دیگه ...

درخواست طلاق بدم دیگ تموم میشه این قضیه  چون خانوادش نمیزارن ادامه بده همین الانم تحت کنترل خانوادش تاالان کلی تلاش کردم بین رفتن وموندن موندم حالم خیلی بده جدابشم باید برم ازاین شهر

😊بلاخره شد🕊✨🤲🏻😊

درخواست طلاق بدم دیگ تموم میشه این قضیه چون خانوادش نمیزارن ادامه بده همین الانم تحت کنترل خانوادش ...

خب مهرتو طلب کن