کم اوردم طوری ک دارم درد میکشم ولی اینطوری نمیتونم دیگ ادامه بدم دهن لق دهن بین بی مسئولیت هیچ ارزشی واسم قائل نیس فقط حرف حرف توعمل صفر کارهرشبم گریست طوری ک هیچوقت توشرایط سخت کنارم نبود همیشه مسائل بینمون ب خانوادش گفت اوناهم بخودشون اجازه بی احترامی سواستفاده ودخالت میدن دوسش دارم ولی کم اوردم اینم بگم ازدواج دومم
آبجی گلم می شه یه فاتحه برای مادرم فاطمه بفرستی🤲❤کاش می توانستم بهترین جای بهشت را برای مادرم❤ بخرم.مادرعزیزم کعبه من قبله من چه سبکبال پرواز کردی ...چه راحت تسلیم خواست خداشدی امیدوارم نوربه قبرت به باره😭😭😭همیشه در تک تک سلولهای وجودم خواهی بود...❤🌹روحت شاد
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
یکبار اتمام حجت کن بگو من بیار زندگیم از نو ساختم بازم میتونن سر پا بشم اگه زندگیمون منو دوست داری بین زندگیمون و خانوادت یکی رو انتخاب کن
حتما قرار نیست قطع رابطه کنید فقط برای زندگی و حریم شخصیتون چهار چوب تعیین کنید
غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂. وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته. حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا روپیامم ریپلی نزن👍
آبجی گلم می شه یه فاتحه برای مادرم فاطمه بفرستی🤲❤کاش می توانستم بهترین جای بهشت را برای مادرم❤ بخرم.مادرعزیزم کعبه من قبله من چه سبکبال پرواز کردی ...چه راحت تسلیم خواست خداشدی امیدوارم نوربه قبرت به باره😭😭😭همیشه در تک تک سلولهای وجودم خواهی بود...❤🌹روحت شاد
ایناروهرشب بهش میگم میگ باشه ولی باز همون رفتارداره همون کارا رومیکنه
برو درخواست طلاق بده بترسونش یا مهرت بزار اجرا بگو یا زندگی رو درست کن یا من زندگی خودمو بسازم دیگه وضعیت بد تر از این که نمیشه
غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂. وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته. حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا روپیامم ریپلی نزن👍
برو درخواست طلاق بده بترسونش یا مهرت بزار اجرا بگو یا زندگی رو درست کن یا من زندگی خودمو بسازم دیگه ...
درخواست طلاق بدم دیگ تموم میشه این قضیه چون خانوادش نمیزارن ادامه بده همین الانم تحت کنترل خانوادش تاالان کلی تلاش کردم بین رفتن وموندن موندم حالم خیلی بده جدابشم باید برم ازاین شهر
درخواست طلاق بدم دیگ تموم میشه این قضیه چون خانوادش نمیزارن ادامه بده همین الانم تحت کنترل خانوادش ...
خب مهرتو طلب کن