2777
2789
عنوان

افسردگی

66 بازدید | 6 پست

بچه ها کسی هست که بخاطر زندگی تو ایران احساس افسردگی داشته باشه منظورم اینه که شرایطش اونقدر هم بد نباشه  اما کلا حس کنه ایران رو دوست نداره و حس کنه که متعلق به یه جای دیگه اس... از بچگی این احساسو دارم که نباید ایران باشم ولی خب هیچوقت پولشو نداشتم که به رفتن فک کنم از طرفی این حسم شدید تر شده

منو واقن تو عذابم

میشه تو هم از خودت یکم بگی بخدا کلافه شدم اخه اطراف من هیشکی شبیه من نیست برمم دکتر میگه خودتو وقف بده اما هر کار میکنم نمیشه انگار با هیچ چیز اینجا حال نمیکنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینا همش تاثیر اخبار و وقایعیه که روزانه به گوشمون می خوره

اره درسته مملکتمون پر از مشکلاته ولی وقتی کسی شرایط مهاجرتو نداره باید بره بمیره؟

من فقط خودمو دور می کنم از ادمای ضدحال که تو هر جمعی می شینن میگن ایران اِله ایران بِله اینجا جای زندگی نیستو فلان

حالمم از همشون به هم می خوره

فکر می کنی جای زندگی نیست جمع کن برو زندگی منی ک نمی تونم برم کوفتم نکن

خلاصه حرفم اینه که تو این بلبشو حداقل حواست باشه با کی می گردی چون تنها خودت می تونی به خودت کمک کنی

شرایطت همینه که هست بپذیرش و ادامه بده جای پیشرفتت هم هست اگر خودت بخوای و اول از همه خدا انشاالله برات بخواد.مگه یه زندگی بیشتر داری که همینم بخوای منتظر شانس مجدد بمونی

میشه تو هم از خودت یکم بگی بخدا کلافه شدم اخه اطراف من هیشکی شبیه من نیست برمم دکتر میگه خودتو وقف ب ...

برا پن همش از مطالعه شرو شد انقدر کتاب خوندم نسبت ب همه چی بینشم تغییر کرده

ب همسرم خیلی میگم بریم

ببین تبعیض جنسیتی اینجا

دیدگاه جامعه 

تورم 

همه چی اینجا رومخمه

سعی میکنم خیلی زوم نکنم رو مشکلم

و محو کتابام‌میشم تو اون دنیا زندگی میکنم

ما نمیتونیم کاری از پیش ببریم

برا پن همش از مطالعه شرو شد انقدر کتاب خوندم نسبت ب همه چی بینشم تغییر کردهب همسرم خیلی میگم بریمببی ...

ببین من ابنجور شدم که حس میکنم اینجا خیلی عقب افتاده اس... دقیقا مث تو منم سعی میکنم با یسری کارا خودمو سرگرم کنم ولی باز یدفعه اون افسردگیه میاد سراغم و داغونم میکنه....