2777
2789

۲۲ سالمه ۳ ماهه طلاق گرفتم توافقی بود زیادطول نکشید

شوهرم روانی بود انواع اختلال هارو داشت با تشخیص روانشناس

ب شدت عاشقش شده بودم اولاش وابستگی شدیددد بهش خیلی نیاز داشتم😔خیلی تلاش کردم ب پاش میوفتادم هربار امیدوارم میکرد بعد دواره منو ب مرز جنون میبرد اخرش جداشدم کلا چند ماه زندگی کردم باهاش اندازه صدسااااال آسیب زد بهم

میشه نرین تن تن مینویسم پست بعدی بخونید کمکم کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ب شدت پشیمونه همش میخاد برگردم واسطه میفرسته یا تو مجازی همش پیام میده 

ازش متنفرم روزی هزاران بار نفرینش میکنم

من چطوری اسیب هایی ک زده رو فراموش کنم😔انقد اذیتم کرد معدم بهم ریخته روزی ۱۵ تا قرص میخورم

خیلی کاراش یادم میوفته

از همه جا بلاکش کن....

تینامممم.تعلیق شدم با این کاربری امدم امضا معرفم ...امضاخوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم

عزیزم آدم وقتی شکست میخوره مغزش به هم می‌ریزه روانش به هم می‌ریزه زمان میخواد تا به خودش بیاد،

من خییییلی اذیت شدم خیییلی خیییلی 💔💔💔

الان فکر میکنم ۶ سال هر جور رفتار کرده م با طرفم با اطرافیانش با خونواده ش با همه هرکاری کرده م هرکاری نکرده م هر جور برخورد کرده م، افکارم اعتقاداتم دونه به دونه همممممه بدون استثنا اشتباه بوده، 

فکر میکنم اگه مثل اون چند سال باشم و با اون رفتارا و اخلاقا ادامه بدم بازم برمی‌گردم همینجایی که هستم

نه جرات دارم مثل قبل باشم و اونجور زندگیمو ادامه بدم، نه راحت میتونم خودمو تغییر بدم

اصلا نمی‌دونم باید چیکار کنم؟؟ 🫠🫠🫠 اصلا روانم از هم پاشونده شده 

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

انوااااع اقسام حس های بد رو ب طور شدید بهم میداد

نا امیدی

تررس شدید اظطراب

خیانت توهین افترا

خیانتش نابودم کرده

تهدیددد تهدید

خیلی چیزای دیگ😔انگار ب روحم ب همه چیم تجاوز شده من حالم خوب نیس همین ۵ دقیقه پیش میخاستم خودکشی کنم

جداشدم ولی حالم بده اون خیلی بهم اسیب زد نمیتونم بگم توصیف کنم نمیتونم 

عزیزممم

چقدم سنت کمه

خطت رو عوض کن 

خونتونو عوض کنین 

ناپدید بشو

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗