2777
2789
عنوان

خانمهای شاغل بچه دار میشه بیاین

91 بازدید | 4 پست

میشه بگین تایم کارتون چقده ؟بچه ها رو کجا میذارین؟اصلن کارکردن ارزش اینو داره که بچه ها اذیت بشن.... من امسال معلم شدم الان یک هفتس میرم سرکار نمی‌دونم کم کم عادت میکنم یا نه ولی وقتی ظهر میام خونه خیلی خستم همش میگم نکنه کار منو فرسوده کنه...همیشه آرزوم بود معلم بشم ولی الان خوشحال نیستم واقعا خانمهایی که تایم طولانی سرکار هستن چیکار میکنن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من خودم شاغلم ولی الان استراحت بارداری هستم فعلا ، تایم کاریم زیاده شیفت شبم داره هب دخترم اذیت میشد مجبور شدم براش پرستار بگیرم وقتایی هم که شیفت بودم میذاشتم خونه مامانم ، میدونم براش سخته ولی خب برای اینده خودشم بنظرم خوبه ، خودم مادرم دبیر هستن ما چهار تا خواهر برادریم و همیشه به مادرم افتخار میکنیم با اینکه خب یه زمان هایی بوده که باید کنارمون میبود ولی نتونست اما مهم نیس 

منم معلمم پسرمم مدرسه میره همیشه دو ماه اول سخته بعد بچه ها میافتن رو غلطک بهتر میشه شرایط

نمیدونم چرا ولی پشیمونم که اینقدر برا آزمون استخدامی خوندم و قبول شدم