2777
2789

قراربود توی ایتا نماینده کلاس پسرم گروهی روتشگیل بدن جلسه ای بااولیا داشتن گفتن شماره هارو بنویسین توی برگه منم نوشتم این نماینده کلاس پارسالم نماینده کلاس پسرم بود نمیدونم چراازمن خوشش نمیاد الان همه روعضو کرده جز من خیلی دوسدارم بدونم چرااینکاررو کرده

قرار نیست همه ازمون خوششون بیاد که 

زندگی مینیمالیستی چجوریه؟  یعنی شکرگزار آن چه به دست آورده ای باشی ، همه نعمت هایت را بپذیری ، قدر داشته هایت را بدانی ، از همه آن چه داری محافظت کنی ، بدون چیزهای غیر ضروری زندگی کنی، با خودت در صلح باشی و از همه چیز به بهترین شکل استفاده کنی🌾اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب خوشش نیاد اخه همه روعضو کرده جز من

علاوه بر اینکه سلیقه نداره روان سالم هم نداره😅بهش پیام بده بگو سلام یادتون رفته منو عضو گروه کنید الان منتظرم ممنون

زندگی مینیمالیستی چجوریه؟  یعنی شکرگزار آن چه به دست آورده ای باشی ، همه نعمت هایت را بپذیری ، قدر داشته هایت را بدانی ، از همه آن چه داری محافظت کنی ، بدون چیزهای غیر ضروری زندگی کنی، با خودت در صلح باشی و از همه چیز به بهترین شکل استفاده کنی🌾اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

الان میرم بهش پیام میدم بااون خطم بگم بنظرت ؟

با همون که شمارشو دادی